FIT Boys wil jou bij de club!

24 mei 2020
de Webmaster

De voetbalvereniging FIT Boys uit Beilen staat midden in de maatschappij en wil van betekenis zijn voor de inwoners van Beilen. Bij FIT Boys kun je op het veld voetballen 11-tegen-11 en 7-tegen-7, in de zaal, door de week en/of op vrijdag of op zaterdag, als je nog maar 4 jaar bent maar ook als je 60+ bent. Maar bij FIT Boys kun je ook je talent op allerlei ander vlak kwijt. Bezoekende verenigingen ontvangen in de bestuurskamer, de zaterdagmiddag organisatorisch gladjes laten verlopen, de voetballers en toeschouwers voorzien van een natje en een droogje, sponsors werven, geld wervende acties opzetten of assisteren bij een voetbalteam langs de lijn, de website en de social media bijwerken/-houden. En wat krijg je er voor terug? Warmte, gezelligheid, kameraadschap, het familiegevoel waar FIT Boys zo om bekend staat. Je maakt snel ‘voetbal’vrienden en bent die o zo belangrijke schakel in de FIT Boys-‘machine’. Op of langs het veld, in de kantine of bestuurskamer. Wij kunnen jouw talent overal gebruiken. FIT Boys wil jou bij de club!

Jeugd & De Bengels
De FIT Boys-jeugd staat bekend om zijn technische vaardigheden en sportiviteit. Ze zijn een graag geziene gast bij andere verenigingen. En het technische kader, de trainers en leiders, zijn hoog gekwalificeerd en daardoor ontwikkelen de jonge spelers zich maximaal. En de keepers krijgen aparte keeperstraining, dus ook zij krijgen veel aandacht. Maar bovenal maakt de jeugd van FIT Boys plezier, want plezier komt nog voor prestatie bij FIT Boys. Zo is er bij de JO8 en JO9 elke wedstrijd een Man of the Match en staat er dus elke week één speler in het middelpunt van de belangstelling. Bij alle jeugdteams is er altijd plek voor jonge, enthousiaste talenten. Dus heeft uw zoon of dochter het zwemdiploma op zak en/of is echt toe aan sportief bezig zijn in teamverband, kom dan eens vrijblijvend meetrainen. Meisjes trainen en spelen in de pupillen gewoon met de jongens mee, omdat ze daar fysiek, technisch en tactisch alleen maar beter van worden. Bij de junioren (12 jaar en ouder) spelen de meisjes in samengestelde teams (samenwerkende teams met vv Beilen (de MO15)). Maar mijn kind is nog geen 6 jaar? Geen probleem! De jongste jeugd (4 – 6 jaar) traint en speelt bij De Bengels (info: bengels@fitboys.nl). In deze periode traint deze enthousiaste groep op woensdagmiddag om 16:00 uur op het veld.

Senioren veld & zaal
FIT Boys heeft 3 prestatie elftallen (2 heren- en 1 damesteam (Samenwerkende Teams (ST) met vv Beilen)) en 2 recreatieve elftallen (2 herenteams) op het veld. De keepers krijgen apart training van een gediplomeerd keepertrainer (is nog een vacature voor) en worden zienderogen elk seizoen beter. En daarnaast zijn er 5 7×7 teams (2 dames (Samenwerkende Teams (ST) met vv Beilen), heren 1 x 35+ en 2 x 45+) die op vrijdagavond hun competitie spelen. Ook zijn er 3 zaalteams (2 heren- en 1 damesteam (Samenwerkend Team (ST) met vv Beilen)) die op door de weekse avonden hun competitiewedstrijden spelen. Kortom, op elk moment van de week passend bij elke soort ondergrond, ambitie en leeftijd biedt FIT Boys voetbal aan zowel voor mannen als ook voor vrouwen.

Vrijwilligers
Een vereniging kan niet zonder vrijwilligers, die zich belangeloos en met veel passie inzetten voor de club. En er loopt al een hele grote groep vrijwilligers rond bij FIT Boys, die behalve hard werken het ook samen erg gezellig hebben. Zo organiseert FIT Boys elk jaar een vrijwilligersavond en dan worden alle vrijwilligers eens goed in de watten gelegd. Want de vrijwilligers zijn de kurk waar FIT Boys op drijft. Het vrijwilligersteam heeft nog enkele vacante plekken:

  • Hoofd Jeugdopleiding
  • Enthousiaste trainer ST Beilen/FIT Boys VR1
  • Enthousiaste Keepertrainer seizoen 2020/2021
  • Beheerder website & social media
  • Activiteitencommissie-lid
  • Scheidsrechter
  • Barpersoneel (woensdagavond)
  • Gastdame bij de thuiswedstrijden van het 1e elftal
  • Bestuurslid van dienst
  • Barpersoneel (maandagavond & zaterdagmiddag)

Kijk voor meer informatie over deze vacatures op de VACATURE-PAGINA van deze website

Heb je interesse voor een vrijwilligersfunctie of wil je er meer over weten (wat houdt de functie in en wat is de tijdsbesteding), neem dan contact op met de secretaris (secretaris@fitboys.nl).

Maatschappelijk betrokken
Maar FIT Boys staat ook midden in de maatschappij en ziet om naar de medemens, de inwoners van Beilen en omstreken. Zo organiseert het een sportdag voor de cliënten van GGZ, doet het samen met vv HHCombi uit Hijken/Hooghalen de baanbewaking tijdens de TT, leidt het jeugdige scheidsrechters op samen met vv Beilen, CSG Vincent van Gogh, Dr Nassau College en Scheidsrechtersvereniging HZOD en organiseert het mede de Midden-Drenthe Zomercup voor alle verenigingen binnen de gemeente Midden-Drenthe. Maar het verkoopt ook geraniums, stroopwafels en kersttulbanden. Mooi voor de inwoners van Beilen en goed voor de kas van de club.

Bij FIT Boys staat gezelligheid en sportiviteit hoog in het vaandel, we delen lief en leed en voor nieuwe leden/vrijwilligers wordt het lid zijn van onze vereniging als een warme deken ervaren. Wil jij ook lid worden of iets betekenen voor FIT Boys, neem dan eens contact op met FIT Boys (secretaris@fitboys.nl of ledenadministratie@fitboys.nl).