FIT Boys zet zaalkampioenen in het zonnetje

18 maart 2017
de Webmaster

Tijdens de KNVB Zaalcompetitie en de Champions League Zaalcompetitie in Wijster kon FIT Boys weer diverse kampioenen begroeten. In de KNVB Zaalcompetitie werd FIT Boys JO13-1 kampioen en liet menig gerenommeerde tegenstanders achter zich. In Wijster waren erĀ 4 kampioenen te bewonderen: FIT Boys JO11-1, JO13-3, JO15-2 en JO15-3.

Alle kampioenen werden uitgenodigd in de FIT Boys-kantine op Sportpark Noord-West en kregen patat, een frikandel en ranja. Ook kregen ze uit handen van Jeugdcommissielid Annemiek Westra de kampioensmedaille. Als klap op de vuurpijl mochten ze vooraf aan de wedstrijd FIT Boys 1 – Lutten 1 een ‘ereronde’ lopen.

FIT Boys is niet alleen trots op de kampioenen, maar op alle jeugdteams die ieder op hun eigen niveau een prima prestatie hebben neergezet in de zaalcompetitie. Daarom voor alle jeugdleden van FIT Boys een groot compliment!

Als laatste gaat er speciale dank uit naar het Keuken- en barpersoneel. Zij bakten de patat en de frikadellen bruin, zorgden voor ranja en brachten alles bij de kampioenen langs. BEDANKT!