FIT Boys zoekt shirtsponsors! Durf jij het aan?

7 augustus 2018
de Webmaster

Eens in de 4 jaar komt de mogelijkheid voorbij om shirtsponsor te worden van de cvv FIT Boys uit Beilen. FIT Boys staat bekend als een ambitieuze, sportieve en maatschappelijk betrokken vereniging, een club waar u uw naam graag aan wil verbinden. FIT Boys doet ook net iets meer voor u als sponsor dan een gemiddelde sportvereniging doet. Behalve uw logo op de shirts van het team dat u sponsort, krijgt u ook een eigen plekje op de sponsorpagina op de website en komt uw banner voorbij op de hoofdpagina. Een bericht over u als nieuwe sponsor komt in de plaatselijke (digitale) krant en op de zeer goed bezochte sociale media van de club (Facebook en Twitter). Bij verslagen van uw team op de website, sociale media en pers wordt uw naam altijd genoemd. En we organiseren een Sponsor Pubquiz en nemen u mee naar thuiswedstrijden van onze partner FC Groningen. Kortom, u en FIT Boys kunnen heel veel voor elkaar betekenen! Een gouden combinatie!

Wilt u graag (shirt)sponsor worden van cvv FIT Boys omdat u de club een warm hart toedraagt, uw bedrijf wilt promoten en/of omdat uw zoon of dochter in een bepaald jeugdteam speelt? Neem dan contact op met de sponsorcommissie om de mogelijkheden te bespreken (sponsor@fitboys.nl). Diverse gesprekken lopen met potentiƫle sponsors, maar we zoeken nog invulling voor de jeugdteams JO7, JO17 en JO19 en diverse zaalteams.

Heb je tips voor te benaderen ondernemers, mail ons dan ook. Misschien is er een ondernemer in jou familie- vriendenkring die wel belangstelling heeft. Laat het weten, dat wordt zeker op prijs gesteld.

De FIT Boys Sponsorcommissie
Andre Koskamp 06-23136459
Sander Stegehuis 06-13024770
sponsor@fitboys.nl