FIT Boys Zomeravondvoetbal 2019

29 mei 2019
de Webmaster

Alweer het derde seizoen van de FIT Boys Zomeravond Voetbalavonden. Voor de jeugd zijn er in de aanloop naar en in de zomer allerlei activiteiten, bv. zomeravondvoetbal en diverse voetbalscholen. Voor senioren is er in principe weinig tot niets.

Dat leek FIT Boys twee seizoenen geleden een gat in de markt en tijdens de avonden is al het materiaal aanwezig zodat er lekker een balletje getrapt kan worden. Ook dit seizoen is de FIT Boys-kantine weer open en kan er vooraf een kop koffie worden gedronken en achteraf een frisje of biertje. Dankzij met name barman Wim is dit mede mogelijk gemaakt, met toestemming van het FIT Boys-bestuur. De kleedkamers zijn tot en met woensdag 19 juni open, Daarna zijn ze gesloten.

Ook dames en heren en jongens en meisjes vanaf 15/16 jaar die niet zijn aangesloten bij een voetbalclub zijn altijd welkom. Vorig seizoen hebben deze avonden ook nieuwe veldspelers opgeleverd. Dus kom zeker langs als je zin hebt in een partijtje voetbal zoals vroeger op het schoolplein. Aanvang 20:00 uur. Kantine dus open, kleedkamers tot en met 19 juni open en daarna niet meer.