FIT Boys Zomeravondvoetbal succes

2 juli 2017
de Webmaster

De FIT Boys Zomeravond Voetbalavonden zijn tot nu toe een succes. Tijdens de 1e avond waren er ruim 30 seniorvoetballers van de diverse FIT Boys-seniorenteams en JO19. De tweede avond viel qua weer tegen, maar toch kwamen er nog 15 senior- en jeugdspelers op de training af. Er deden zelfs 3 jeugdspelers (JO15) van vv Beilen mee. De avonden lijken dus duidelijk in een bepaalde behoefte te voorzien. Voor de jeugd zijn er in de aanloop naar en in de zomer allerlei activiteiten, bv. zomeravondvoetbal en diverse voetbalscholen. Voor senioren is er in principe weinig tot niets. Dat leek FIT Boys een gat in de markt.

Komende woensdag 5 juli is er al weer de 3e Zomeravond Voetbalavond die voor iedereen tot (ongeveer) 16 jaar weer open staat. Opgeven is niet nodig. Kom gewoon rond 19:45 uur naar sportpark Noord-West (kleedkamers en kantine niet open!) en speel vanaf 20:00 uur lekker mee.

Deze woensdag is er naast het reguliere partijtje ook nog een mini-toernooitje van de FIT Boys 7×7 45+. De heren van dit team zullen in een aantal teams gemixt met hun zonen en dochters een toernooitje spelen. Na afloop is er nog een vergadering van dit team op het terras van de FIT Boys-kantine. Tot nu toe komen er 15 spelers en zo’n 16 zonen en dochters. Maar ook de spelers van de senioren- en jeugdteams van FIT Boys en andere verenigingen zijn altijd welkom. Ook die kunnen onderling een partijtje spelen.