Frens Waninge assistent-trainer FIT Boys 1

28 mei 2023
de Webmaster

Voor velen binnen FIT Boys kwam dit nieuws echt als een verrassing. Succestrainer Frens Waninge komt terug naar FIT Boys en zal hoofdtrainer Tim Seubring gaan assisteren bij het 1e elftal van FIT Boys. Tim Seubring heeft als speler van FIT Boys 1 Frens Waninge als trainer/coach gehad. Tim had en heeft een goede band met Frens en zo werd het contact gelegd en was er sprake van hernieuwde liefde. Bestuur & TC en Frens kwamen er snel uit en zo kan Frens Waninge toegevoegd worden aan de technische staf van FIT Boys 1 voor het seizoen 2023-2024.

Frens Waninge kwam in 2010 naar FIT Boys als hoofdtrainer. Het waren 4 gouden jaren en dus een erg goed huwelijk. In zijn 2e jaar als coach promoveerde FIT Boys naar de 2e klasse. Helaas duurde dat avontuur maar 1 seizoen, maar dat mocht de pret qua samenwerking niet drukken. Frens en de spelers en staf en in het bijzonder leider Martin Datema bouwden een sterke band op. Ook nadat Frens bij FIT Boys vertrok, bleven de lijntjes kort. Frens kwam nog wel eens kijken bij FIT Boys en FIT Boys 1 zorgde dat ze één keer per seizoen na een uitwedstrijd een biertje gingen doen in Koekange bij de familie Waninge. En zo was het contact tussen Tim Seubring en Frens Waninge snel gelegd. Voor jonge trainer Tim is Frens als assistent-trainer een welkome aanvulling, een klankbord en een gesprekspartner om te sparren over trainingsvormen, tactieken en spelsystemen.

FIT Boys 1, staf en spelers, maar ook de overige FIT Boys-familie zien uit naar de samenwerking met Frens en we wensen hem vanaf deze plaats heel veel plezier en succes.