Geen woorden maar daden

13 juli 2019
de Webmaster

Zaterdag 13 juli stond de Doedag Sportpark Noord-West op de agenda en konden de handen eens flink uit de mouwen worden gestoken. Het was tijd voor daden in plaats van woorden.

De drie bewoners van ons mooie sportpark (vv Beilen, cvv FIT Boys en de ST Beilen/FIT Boys) hadden allemaal een aantal klussen toebedeeld gekregen en ook enkele gezamenlijke klussen. We kunnen het nu uitgebreid hebben over wie er niet waren en welke klussen er (nog) niet zijn uitgevoerd, maar dat is negatieve en verspilde energie. Dat soort energie hebben we de laatste tijd al te vaak moeten aanwenden. Daarom besteden we alleen positieve aandacht en energie aan de toppers die er wel waren.

Mariska van Dijken, Janny Romeijn, Marina Romeijn, Aleida Bruijns, Celena Zantinge, Judith Haak, Sandra Zohlandt, Karin Steens-Altenburg, Albert Seubring, Dirk van Faassen, Klaas Brouwer, Gerard vd Meijde, Maarten Paping, Gert Oostenbrink, Ronald van Waardhuizen, André Koskamp, Maurits Beuling, Berjon Groenink, Lambert Hoving en Sybrand Dijk zorgden er voor dat er flink wat klussen zijn uitgevoerd! Complimenten en bedankt! 

De dames van de ST Beilen/FIT Boys VR1, VR2, VR3 en Sandra maakten alle reclameborden rondom het hoofdveld schoon. De mannen van FIT Boys 1, 3, 7×7, JO13 (trainer), Albert en 3 leden van de ST Sportpark Noord-West ruimden de nodige rotzooi op, legden aan de achterzijde van het kantinecomplex een tegelpad aan en werkten oneffenheden in de tegelpaden rondom het hoofdveld weg. De laatste put was de lastigste klus, maar toen dit lukte was dit de kroon op het werk.

Alle vrijwilligers genoten voor, tijdens en na het klussen van de catering in de FIT Boys-kantine bereid door bestuursleden Hiske Anja Molema en Johan Boer. Hoewel er teleurstelling was bij het Stichtingsbestuur, waren ze maar wat blij met de toppers die wel de handen uit de mouwen hadden gestoken. Er was deze ochtend echt sprake van ‘Geen woorden maar daden!’