Geslaagd Sponsortoernooi FIT Boys

12 september 2015
de Webmaster

Zaterdagavond kwamen diverse sponsoren van FIT Boys samen op sportpark Noord-West om te strijden om de Sponsorbokaal. 6 sponsoren streden in 5 teams tegen elkaar. De sponsoren Ploep.com/Rendeuro, Klussenbedrijf Turkstra, Schnieders Autoservice, ReHa Bouw en Euroclean hadden een team met werknemers, familie en vrienden op de been gebracht. Het weer gooide wat roet in het eten, maar gelukkig regende het niet hard. Toen de kruiddampen waren opgetrokken en iedereen in de FIT Boys-kantine aan een natje en een droogje zat, maakte Sponsorcommissielid Niek Boerhof. Nummer 5 werd Euroclean, nummer 4 ReHa Bouw, nummer 3 Schnieders Autoservice, nummer 2 Klussenbedrijf Turkstra en de winnaar van dit gezellige sponsortoernooi werd Ploep.com/Rendeuro.

FIT Boys bood de sponsoren diverse consumpties aan en voorzag ze ook van een hapje. Met dit toernooi wil FIT Boys de sponsoren laten weten dat zij een hele belangrijke kurk zijn qua inkomsten waar FIT Boys op drijft. Zonder sponsoren is het niet meer mogelijk om de leden van FIT Boys tegen een fatsoenlijk contributiebedrag hun sport te laten beoefenen. Daarvoor bedankt FIT Boys alle sponsoren, ook die niet aanwezig waren deze avond.

Kijk ook eens op de Sponsor-pagina van de FIT Boys-site voor informatie over onze sponsoren en bezoek onze sponsoren ook regelmatig.