Gezellig FIT Boys AutoFirst Doornbos mixtoernooi

30 december 2022
de Webmaster

Donderdag was het FIT Boys-dag in de Drenthehal. Vanaf 09:00 uur barste het los met de jongste jeugd (JO7 t/m J10) van de vereniging die diverse spannende wedstrijden speelden om uiteindelijk met de eer te gaan strijken. Daarna was het de beurt aan de JO11 t/m JO13 en ook hier kon er maar één de winnaar zijn. Er werd afgesloten met de JO15 en JO17 en toen was het ochtend- en middagprogramma afgelopen.

Rond 18:00 uur stroomde de Drenthehal vol met vooral jeugdige voetballers van de JO19 en de senioren, met hier een daar een verdwaalde oude man. In 2 poules werd er gestreden om de eerste plaats en de finale. Wie er won is niet bekend en deed er ook niet toe. Het was vooral sportief en gezellig.

De kantine van de Drenthehal stroomde al mooi vol want het werd tijd voor het Rad van Fortuin. De supportersvereniging had gezorgd voor de nodige prijzen van onder andere sponsors AutoFirst Doornbos, Jumbo Mulder, Palas en Piccola Roma. Er kwam ook nog een extra ronde mede mogelijk gemaakt door Hartfunctie Bijscholing en Klussenservice Turkstra. De minuut gratis winkelen bij Jumbo Mulder Beilen ging naar Niels Hepping, dus dat zullen wel kratten Grolsch worden. Na afloop van het Rad van Fortuin bleef het nog lang gezellig in de kantine van de Drenthehal (dank familie Poede!).

En dit was nog niet de laatste FIT Boys-activiteit dit jaar, vrijdagavond 18:00 uur speelt FIT Boys 1 in de Kwartfinale van het Protos Weering Zaaltoernooi in de Börkerkoel in Westerbork. Zeker een bezoekje waard!