Gezellige FIT Boys Nieuwjaarsactiviteit en -receptie

5 januari 2018
de Webmaster

Vrijdagavond aan het begin van de avond stroomde de FIT Boys-kantine al mooi vol. Zo rond 18:30 uur hadden zich ruim 50 leden en belangstellenden zich verzameld voor een leuk spel ‘Nieuwe ronde nieuwe kansen!’ georganiseerd door de activiteitencommissie van FIT Boys. In diverse ronden werd de kennis van de 8 teams getest. Er was een neurie-rond (1 teamlid met op de koptelefoon een popnummer neuriede dit en het team moest het raden), een uitbeeld-ronde, een voetbalclublogo-ronde en ‘de jongens tegen de meisjes’/vragen-ronde Uiteindelijk won het team van ST Beilen/FIT Boys VR1. Het werd een heel gezellig spel. Grote complimenten aan de acticiteitencommissie! Daarvoor en tijdens het spel genoten de aanwezigen van een kop snert (gemaakt door Martin Datema en Johan Boer), roggebrood met spek en broodjes knapworst.

Tijdens het spel kwamen er steeds meer belangstellenden de FIT Boys-kantine binnenlopen en vanaf 20:00 uur startte de Nieuwjaarsreceptie en nam voorzitter Johan Boer het woord. In een toespraak stond hij stil bij hen die ons in 2017 zijn ontvallen, keek terug en blikte voorruit en roemde met name dat waar FIT Boys sterk door en in is: SAMEN! Daarna reikte Johan de door Erelid en zelf ook jubilaris Fokke Polman gemaakte oorkondes uit aan 24 jubilarissen (niet alle jubilarissen waren aanwezig). Er was één speciale oorkonde, gemaakt en uitgereikt door Bart Steenge, die mooie woorden had voor Fokko. Hij is zelf ook militair en reikte aan adjudant buiten dienst Fokke Polman de oorkonde voor 60 jaar lidmaatschap uit. Een mooi moment.

De jubilarissen:

  • 25 jaar lid: Tinus Tamming, Henk Huizing, Ronald van Waardhuizen, Maurits Beuling, Robbert Dijkema, Tim Seubring, Rense Oving en Dennis Roijinga.
  • 30 jaar lid: Micha van den Dobbelsteen, Tristan Haurissa, Mark Seubring en Marc Smit.
  • 35 jaar lid: Harold Woltinge, Rene Kamphuis, Eric v.d. Voort en Rick Molema.
  • 45 jaar lid: Albert Gerding.
  • 50 jaar lid: Jan Koster.
  • 55 jaar lid: Albert Seubring en Joop Jansen.
  • 60 jaar lid: Harm Meijering, Arie Paping, Fokko Polman en Jans Paping.

Daarna was het tijd om onder het genot van een drankje te proosten op het nieuwe jaar en was het nog lang gezellig in de FIT Boys-kantine op Sportpark Noord-West. Een groot deel van de FIT Boys-familie nam nog een afzakkertje bij sponsor Restaurant Pala’s die daardoor afgeladen vol zat (Ferat moest nog extra personeel regelen).

Een mooie en gezellige seizoenopening voor FIT Boys en zijn leden. Hopelijk de opmaat tot een prachtig en sportief succesvol 2018.