Gezellige Nieuwjaarsquiz- & receptie FIT Boys

3 januari 2020
de Webmaster

(Foto’s: Maurits Beuling)

Vrijdagavond rond 18:00 uur stroomde de FIT Boys-kantine op Sportpark Noord-West mooi vol met vele FIT Boys-leden en vrijwilligers. Het was tijd voor de FIT Boys Nieuwjaarsquiz. Martin Datema had heerlijke snert gemaakt, er was roggebrood met spek en broodjes knakworst. Na het eten begon de quiz en er werd in 7 teams tegen elkaar gestreden over 3 rondes. Eerst de elftalfotoronde. Op diverse elftalfoto’s van FIT Boys en Nederlandse elftallen verdwenen steeds drie hoofden. Maar welke drie? In de tweede ronde moesten er logo’s van voetbalclubs geraden worden en dat ging menigeen goed af. In de laatste ronde moest er geneuried worden door één teamgenoot, drie nummers en de overige teamleden moesten de artiest of de titel raden. Dit leverde weer hilarische momenten op. Als laatst kon iedereen nog meedoen aan een Kahoot-quiz en voor de top 3 stonden mooie prijzen klaar. Winnaar werd Niek Schutten, tweede werd Marjan van der West en derde André Koskamp. Daarna volgde de prijsuitreiking van de Nieuwjaarsquiz en ook hier ging het winnende team met een mooie prijs aan de haal. De activiteitencommissie had deze leuke quiz weer perfect in elkaar gezet. Bedankt!

Daarna volgde het officiële gedeelte en voorzitter Johan Boer nam het woord en keek terug op 2019 en vooruit naar 2020. Na deze speech was het tijd voor de oorkondes voor de jubilarissen. Een jaarlijks terugkerende traditie, waarbij de certificaten nog altijd door Erelid Fokko Polman worden gemaakt. Fokko, bedankt en sterkte! De volgende jubilarissen kregen een certificaat:

  • 25 jaar: Hein Hepping, Jeroen Ribberink, Lucas Ribberink, Jan van Veen en Robert Vloo.
  • 30 jaar: Marcel Oosting, Henk Smit, Johan Tamming, Anne Wijrdeman.
  • 35 jaar: Erik-Jan de Jonge
  • 40 jaar: Albert Kerssies, Gerard Schans, Aljon Stahlmecke en Edwin Tillema.
  • 45 jaar: Johannes de Boer
  • 50 jaar: Sjoerd Ribberink
  • 55 jaar: Wieb Polman

Vervolgens begon het informele gedeelte van de nieuwjaarsreceptie en kon iedereen onder het genot van een hapje en een drankje het glas heffen op een nieuw jaar. De kantine- en keukenmedewerkers hadden alles prima voor elkaar en werden geassisteerd door Ferat Amed van sponsor Restaurant Pala’s. Allemaal bedankt voor de topservice deze avond.

Diverse leden bezochten nog de plaatselijke horeca om de avond goed af te sluiten. Al met al weer een prima begin van een nieuw voetbaljaar.