Gezellige nieuwjaarsreceptie FIT Boys

4 januari 2019
de Webmaster

Vrijdagavond was het tijd voor de FIT Boys nieuwjaarsreceptie om zo het voetbaljaar 2019 af te trappen met een ieder die de club een warm hart toedraagt. Vanaf 18:00 uur was de inloop en kon iedereen een heerlijke kop snert (bedankt Martin en Johan!) nemen met roggebrood en spek en/of een broodje knakworst. Rond 18:30 uur begon de FIT Boys kennisquiz en er deden 8 goedgevulde teams mee. En de kennis en vaardigheden van de deelnemers werd flink getest in een door de activiteitencommissie prima in elkaar gezette quiz. Bij het uitbeelden van diverse artikelen ontstonden er soms hilarische momenten. Rond 19:45 uur konden de punten worden geteld en werd de winnaar bekend gemaakt.

Inmiddels stroomde de kantine nog voller en om 20:00 uur nam voorzitter Johan Boer het woord voor zijn nieuwjaar speech. Allereerst stond hij stil bij hen die ons ontvallen zijn dit jaar en werd Harry Oldenbeuving, die vrijdag begraven werd, speciaal genoemd. Ook stak hij hen die het moeilijk hebben of ziek zijn een hart onder de riem. Ook werden onze ereleden genoemd en ereleden Fokko Polman, Harm Meijering en Jan Koster waren ook aanwezig. Nadat Johan had teruggekeken op 2018 en vooruit had gekeken naar 2019 was het tijd voor de oorkondes voor onze jubilarissen en dat waren er 24 maar liefst. Onderaan dit bericht de namen van alle jubilarissen en hoe lang zij al lid zijn.

Na dit officiƫle gedeelte was het tijd voor het informele gedeelte en onder het genot van een hapje en een drankje konden alle aanwezigen proosten op een sportief, succesvol en gezond 2019. Het barpersoneel zorgde dat de glazen gevuld bleven en het keukenpersoneel zorgde voor een warm en koud hapje. Het beloofd weer een stampvol jaar te worden voor FIT Boys, te beginnen op zaterdag 12 januari met de voorronde van het Jumbo Mulder Vrouwen Zaaltoernooi vanaf 18:00 uur in de Drenthehal (finale zaterdag 19 januari vanaf 17:00 uur).

De jubilarissen

  • 25 jaar lid: Jeroen Boelen, Elwin Dam, Mark Lubberts, Arjan Schepel, Rene Scholing, Ruud Seubring en Marijn Stevens.
  • 30 jaar lid: Bert Bening, Rene Bening, Anko Oosting en Edwin Roijinga.
  • 35 jaar lid: Maarten Paping en Wout Flokstra
  • 45 jaar lid: Carl Drenth
  • 50 jaar lid: Jan Eising, Peter van Gelder, Arie Gerding, Albert Nederhoed, Sander Nijwening, Auke Oosting, Elzo Oostland, Geert Smit en Wim Visser.
  • 55 jaar lid: Ab Sanders