‘Gezond’ FIT Boys aan vooravond seizoen 2016-2017.

26 juni 2016
de Webmaster

De zomervakantie staat voor de deur en straks eind juli/begin augustus starten de trainingen weer ter voorbereiding op het nieuwe seizoen.

Allereerst wil FIT Boys alle afscheidnemende spelers (verhuizing, studie, ambitie, voetballen met vrienden) heel veel succes wensen bij hun nieuwe vereniging. We hopen dat je net zo veel plezier zult beleven aan het voetballen als je dat bij FIT Boys hebt beleeft.

Dan verwelkomen we alle nieuwe spelers. In alle geledingen (senioren, 7×7, junioren, pupillen en zaal) kunnen we nieuwe leden verwelkomen. Heel veel succes maar vooral plezier bij onze mooie club!

FIT Boys is een stabiele en ‘gezonde’ (financieel, bestuurlijk en qua aantal leden) vereniging en bij het begin van het nieuwe seizoen zal het ledenaantal nog weer verder door gaan groeien. FIT Boys wil niet de beste, de grootste of de vereniging die de meeste spelers aan betaald voetbalorganisaties aflevert zijn. FIT Boys wil een toegankelijke vereniging zijn, laagdrempelig en een plaats waar iedereen zich thuis voelt in een gemoedelijke sfeer. Een vereniging waar iedereen op zijn/haar niveau en ambitie kan voetballen en kan zijn wie hij/zij wil zijn.

Voor iedereen: Geniet van de zomerstop en de vakantie en we zien jullie allemaal eind juli/begin augustus weer terug bij FIT Boys op Sportpark Noord-West.

P.S. Er kan op de overhoek van Sportpark Noord-West doorgetraind worden. FIT Boys 4 is daar al op een woensdagavond om 20:00 uur gesignaleerd.