Hart onder de Riem voor Jort Bolwijn

18 mei 2022
de Webmaster

Zaterdag speelde FIT Boys JO15-2 op veld 2 tegen ST Glimmen/Yde de Punt JO15-1. In de tweede helft sloeg het noodlot toe voor Jort Bolwijn. In de zestien verdraaide hij zijn knie, die later uit de kom bleek. Hij bleef liggen en de ambulance werd gebeld. Jort moest mee naar het Ziekenhuis in Assen. De vader van Jort hield het team op de hoogte.

“Beste allen, graag wil ik jullie even bedanken voor de goede zorgen op het veld. Heel fijn! Jort ligt nu op de spoedhulp en ze hebben nu een aantal keren geprobeerd de knieschijf terug op de plaats te duwen, helaas op dit moment nog zonder het gewenste resultaat. Ze hebben een foto gemaakt en daar zijn in ieder geval geen gekke dingen op te zien. Waarschijnlijk gaan ze het straks onder narcose opnieuw proberen.”

“Update: Zojuist bericht gekregen dat Jort zijn knieschijf weer op de juiste plek zit. Hij is nu nog even op de uitslaapkamer. We hopen dat hij straks weer mee naar huis mag, maar dat is nog even afwachten. Maar na 6 uur zit de schijf in ieder geval weer op de juiste plaats.”

Vanaf deze plaats: Jort, heel veel sterkte en succes met je herstel!