Heb jij al een teamfoto gemaakt?

24 november 2016
de Webmaster

Het seizoen is weer (bijna) gestart en wat is er nou mooier dan een actuele teamfoto op de website en in de kantine aan de muur!?

Vorig seizoen hebben Janneke Eising en Maurits Beuling (bijna) alle teams op de foto gezet. Dit was een gigantische klus en nam weken ik beslag, omdat soms wedstrijden niet doorgingen of teams niet compleet waren. Dit jaar gaan we het anders doen.

Elk team is verantwoordelijk voor zijn eigen foto!
We leggen de verantwoordelijkheid voor een actuele teamfoto bij de leiders van het team neer. Zorg dat je bij de aanvang van het seizoen samen met je team op de foto komt. Vraag één van de ouders of zij een foto willen maken. Iedereen heeft tegenwoordig een mobiel met goede kwaliteit camera er op. Zet je team in een nette formatie neer (bv. keeper midden voor, leiders achterste rij aan de zijkant), dat staat mooier op de website en in de kantine. Schiet er maar een paar, dan kiezen wij de mooiste wel uit.

Je kunt de teamfoto in goede kwaliteit (mail de originele foto maar in zo groot mogelijk resolutie, meerdere foto’s) mailen naar webmaster@fitboys.nl