Hoofdsponsors Auto Beilen & DS Reclame verlengen

26 augustus 2020
de Webmaster

Aan het begin van het jaar wilden we vol goede moed de gesprekken aangaan met de hoofd sponsoren over de wensen voor de komende tijd. De contracten liepen namelijk deze zomer af. Je weet wel een beetje welke richting het op zal gaan, maar het blijft altijd spannend hoe het gaat lopen. Toen Corona om de hoek kwam kijken wist eigenlijk niemand hoe het zou gaan..

Uiteindelijk bleek Corona geen invloed te hebben op de gesprekken die al liepen, maar alleen voor vertraging te zorgen.

Vanaf deze plaats willen we Autoschade Bazuin bedanken voor de jaren dat ze hoofd sponsor zijn geweest. Ze kiezen voor een andere manier van sponsoring en we wensen hun het allerbeste. We nemen zeker nog geen afscheid, maar voor hoofdsponsoring maken ze plaats voor een andere liefhebber.

Ook Auto Beilen en DS Reclame bedankt voor alle jaren en fantastisch dat we jullie ook de komende jaren hoofdsponsor mogen noemen! De mannen zullen ook de komende tijd met trots jullie logo’s dragen tijdens de wedstrijden.

Daarnaast mogen we Autohopper Beilen verwelkomen als nieuwe co-hoofdsponsor! De aan Auto Beilen gelieerde verhuurtak was al een bekende van de club en we zijn erg blij met jullie als nieuwe co-hoofdsponsor.

Daarmee zijn we er nog niet. Een deel van het hoofdsponsorpakket is nog niet ingevuld. Uiteraard is de sponsorcommissie er druk mee, maar tot op heden is het nog niet gelukt.

Mocht iemand ge├»nteresseerd zijn of als er mensen met goede idee├źn zijn, kan contact opgenomen worden met de sponsorcommissie.

Groeten,

De Sponsorcommissie