Iedereen moet kunnen sporten/voetballen!

26 juli 2019
de Webmaster

FIT Boys en gelukkig ook de gemeente Midden-Drenthe vindt dat iedereen moet kunnen sporten/voetballen, ook kinderen uit een gezin die het financieel minder makkelijk hebben. Daardoor is het vanaf 1 augustus mogelijk bij de gemeente een financiële tegemoetkoming aan te vragen voor de contributiekosten van FIT Boys als je bij ons komt voetballen. De Sportbon.

Sportbon
De Sportbon is een extra tegemoetkoming in de kosten van het voetballen bij FIT Boys van thuiswonende kinderen die gebruik maken van de uitkering voor activiteiten. De Sportbon is alleen bestemd voor kinderen in de leeftijd van 4 jaar tot en met het jaar waarin uw kind 18 jaar wordt. De Sportbon heeft een waarde van € 100,- per kind en wordt rechtstreeks overgemaakt aan FIT Boys.

Check de website van de gemeente Midden-Drenthe en zoek op ‘Sportbon’ voor meer informatie: www.middendrenthe.nl

Vertrouwelijk
Omdat we vertrouwelijk met uw/jouw vragen over de mogelijkheden bij FIT Boys van het gebruik van de sportbon willen omgaan, kunt u voor vragen en voor meer info mailen naar de voorzitter van FIT Boys, Johan Boer: voorzitter@fitboys.nl. Johan Boer zal vertrouwelijk met uw vragen omgaan.

De gemeente Midden-Drenthe en FIT Boys hopen dat met dit initiatief elk kind tussen de 4 en 18 jaar kan komen voetballen bij onze gezellige club. Want iedereen moet kunnen sporten/voetballen!