In Memoriam: Tineke Haurissa

14 juli 2021
de Webmaster

Deze week kregen wij het droevige bericht dat Tineke Haurissa is overleden. Tineke was altijd een betrokken vrijwilliger binnen de vereniging en stond altijd klaar wanneer er een beroep op haar werd gedaan. Onder andere was ze heel actief bij de Vrienden van Fit Boys en was ze gastvrouw bij de thuiswedstrijden van het 1e elftal. Zelfs in haar ziekteperiode liet ze haar gezicht nog zien tijdens activiteiten.

Wij wensen familie, vrienden en kennissen heel veel sterkte toe.

————————————————————————————————————

Lieve familie en vrienden,

Op 11  juli om 3.00 uur is Tineke overleden. Haar man, kinderen en hun partners waren daarbij aanwezig. We weten dat veel mensen Tineke in hun hart dragen en afscheid willen nemen van haar. Echter zal, vanwege de corona maatregelen, de uitvaart in besloten kring plaatsvinden.

De uitvaart is op zaterdag 17  juli 2021 vanaf 13.30 uur te volgen via deze link: http://iptvsolutions.nl/ilink/popup_player.php?ctr_id=11&type=lst&id=29944

Er is de mogelijkheid om persoonlijk afscheid te nemen van Tineke. Daarnaast bent u dan tevens in de gelegenheid om Ben en de kinderen te condoleren. U bent daarvoor van harte uitgenodigd op:

Donderdag 15 juli 2021
19.30 uur tot 21.00 uur
Uitvaart Centrum Beilen
Eursingerweg 6
9411 BB Beilen

Om Ben en de rest van de familie zoveel mogelijk te ontlasten hebben we het volgende verzoek:
Wilt u in de komende week, tot na de uitvaart,  uw vragen stellen aan de ceremoniemeester. Hij staat rechtstreeks in contact met ons zal uw vragen beantwoorden of overleggen met ons.

Ceremoniemeester:
De heer E. Entong
06 – 19 17 90 07
entong@home.nl

We willen iedereen bedanken voor de steun, in welke vorm dan ook, die we van iedereen reeds hebben ontvangen.

Namens Ben Haurissa,

Tristan
Faby
Ernesto