Indrukwekkende Samenloop voor Hoop

8 juli 2018
de Webmaster

De dames van ST Beilen/FIT Boys VR en de heren van FIT Boys 7×7 45+ hadden de handen in een geslagen. Samen vormden zij Team 11 bij de Samenloop voor Hoop. De Samenloop om geld in te zamelen voor het KWF. Beide team hadden afzonderlijk van elkaar een team geformeerd, maar zochten als snel de samenwerking. Samen sta je sterker. De actie bij Pala’s werd uitgezet (20% van de rekening naar het KWF), De verkoop van armbandjes en kaarsenzakken werd in gang gezet., de indeling voor de 24 uursloop werd gemaakt en de ijsverkoop voor de kraam geregeld. Anja Tingen zou de massage tijdens het evenement verzorgen. De vrijdagavond begon het team met de opbouw en zaterdagmiddag 14:00 uur kon de Samenloop van Hoop dan eindelijk van start.

Maar wat een indrukwekkend evenement, voor alle deelnemers en zeker ook voor Team 11 ST Beilen/FIT Boys VR & FIT Boys 7×7 45+. De diverse ceremonies maakten veel indruk, o.a. de fakkelceremonie. Ook in de nachtelijke uurtjes werd er flink doorgestapt, de dames deden dit onder het genot van de silent-disco en de heren in alle rust diep in de nacht. Uiteindelijk maakten de dames en heren de 24 uur vol en in de kraam van Team 11 werden ijsjes verkocht en verzorgde Anja massages. Totaal werd er bijna € 500,= opgehaald en daar komt de opbrengst van de actie van Pala’s nog bij.

Behalve lopers had FIT Boys ook vele vrijwilligers gedurende deze 24 uur in touw. En ook de FIT Boys-kantine werd gebruikt voor het bereiden van eten en het aanvullen van voorraden. Kortom, FIT Boys heeft dit evenement volledig omarmd, zich maximaal ingezet op verschillende vrijwilligersfuncties en samen met ST Sportpark Noord-West en vv Beilen gefungeerd als gastheer.

De teller na 24 uur stond op het fantastische bedrag van € 75.510! Bedankt inwoners van Midden-Drenthe, bedankt alle deelnemers maar bovenal bedankt organisatie en vrijwilligers! We hebben samen gezorgd dat de dag dat kanker geen eindpunt betekent weer een stapje dichterbij is gekomen.