Jan Schepel voetbalt al ruim 56 jaar!

26 november 2017
de Webmaster

Van de gouden generatie van FIT Boys, die in het team speelden in de hoogste amateurklasse in die tijd, spelen nog weinig (geen één?) meer actief voetbal. Namen als Jan Weurding, Harm Meijering, Arie Paping, Fokko Polman, Altjo Pot, Albert Seubring, Ab Sanders, Wieb Polman en Jan Koster zijn nog wel lid van FIT Boys, maar spelen niet meer actief voetbal. Op één uitzondering na.

Jan Schepel is vandaag 69 jaar geworden (Van harte gefeliciteerd Jan!) en speelt nog altijd en dat al ruim 56 jaar actief voetbal. Wat een topprestatie! Tot op de dag van vandaag traint Jan minimaal 1 keer in de week en speelt op maandagmiddag nog een potje zaalvoetbal in de Drenthehal. En Jan speelt in het FIT Boys 7×7 45+ team op diverse vrijdagavonden nog competitievoetbal. En Jan is niet stuk te krijgen en als het kan wil hij wel de hele wedstrijd in het veld blijven staan. Menig teamgenoot, die soms 20 jaar jonger is, is jaloers op het feit dat Jan op deze leeftijd nog actief voetbalt en nog zo fit is. In 2011, toen hij 50 jaar actief spelend lid was, werd hij meer dan terecht op de FIT Boys Familiedag uitgeroepen tot Speler van het Jaar!

En dat het voetbal de familie Schepel in de genen zit, blijkt wel nu zijn zonen Arjan en Sjoerd ook voetballen en inmiddels kleinzoon Hugo ook. Arjan heeft in de jeugd bij FIT Boys en ACV (op divisieniveau) gespeeld en in de senioren in het 1e. Via het 2e en 3e speelt hij nu nog recreatief in het 4e. Zoon Sjoerd speelde in de jeugd bij Fc Emmen en kwam in de senioren weer terug bij FIT Boys. Via het 1e speelde hij de laatste jaren van zijn lidmaatschap samen met Pa in het 4e. Inmiddels is Sjoerd al weer enige jaren leraar op Curaçao. KLeinzoon Hugo is al weer ruim 2 jaar lid en begon bij De Bengels en speelt inmiddels in FIT Boys JO7-1.

FIT Boys is heel blij met 3 generaties Schepel bij de vereniging, maar FIT Boys koestert elk lid van jong tot oud. Wees dus welkom als nieuw lid en train gerust eens mee! Voor informatie zoek contact met de ledenadministrateur: ledenadministratie@fitboys.nl