Jumbo Mulder-vrouwen op Mallorca

15 mei 2016
de Webmaster

Zondag 15 mei: Dag 5

De laatste poulewedstrijd werd vandaag verloren:

  • B-Art Pantertjes (België) – ST Beilen/FIT Boys VR1/2 1 – 0

In de middag speelde de ploeg de kwartfinale wederom tegen de meiden uit Noordwegen. De Enginering Group Consulting kon het team in de poulefase nog op 0 – 0 houden. De kwartfinale werd op het scherpst van de snede (gele kaarten met tijdstraffen) gestreden. Helaas werd er met 2 – 0 verloren:

  • Enginering Group Consulting – ST Beilen/FIT Boys VR1/2 2 – 0

Conclusie: een perfect door 5 Nederlanders georganiseerd toernooi en een uitstekende sfeer. Alle teams brachten veel gezelligheid en sfeer mee. Zeker voor herhaling vatbaar. Om 18:00 uur is de finale.

Het verslag van de dag:
De 5e en laatste dag begon met de laatste poule wedstrijd tegen de nummer 1 op dat moment. Hoewel de dames goed georganiseerd (en brak) in het veld stonden werd er uiteindelijk nipt verloren maar de complimenten waren er wel. Rond 1 uur ’s middags werd de kwartfinale tegen de Noren gespeeld. Dit ging op het scherpst van de snede met enkele tijdstraffen als gevolg. Uiteindelijk waren de Noren een maatje te groot, maar de huid werd duur verkocht met een 2-0 nederlaag als gevolg en dus uitschakeling.

Lees het hele verslag op http://fitboysdames.nl.

Zaterdag 14 mei: Dag 4
Het toernooi is vandaag begonnen en ST Beilen/FIT Boys VR1 & VR2 speelde de volgende wedstrijden:

  • ST Beilen/FIT Boys VR1/2 – AS Choysy le Roy 2 1 – 2
  • Pink Lady’s (Finland) – ST Beilen/FIT Boys VR1/2 0 – 2
  • ST Beilen/FIT Boys VR1/2 – ZVC Mal Heurkes (België) 1 – 3
  • Engineering Group (Noorwegen) – ST Beilen/FIT Boys VR1/2 1 – 1
  • ST Beilen/FIT Boys VR1/2 – VVAC Ottoland 0 – 1
  • AS Choysy le Roy 1 – ST Beilen/FIT Boys VR1/2 0 – 0
  • ST Beilen/FIT Boys VR1/2 – Fc Fenix (Spanje) 3 – 3

De Kwartfinale is gehaald. Morgen speelt het team om 10:45 uur de laatste poulewedstrijd en om 13:20 uur de kwartfinale.

Het verslag van de dag:
Vandaag stond in het teken van voetbal, datgene waar het uiteindelijk allemaal om draait tijdens dit ‘uitstapje’. Wonder boven wonder was iedereen op tijd, dus in ieder geval een goed begin van de dag. Tijdens de feestjes zijn de tegenstanders natuurlijk allemaal uitgebreid geanalyseerd dus iedereen dacht precies te weten waar de kansen en moeilijkheden lagen. De eerste wedstrijd waren direct de Fransen waar de dames van begin af aan al een beetje huiverig voor waren. Die angst was gedeeltelijk terecht, maar uiteindelijk werd er nipt verloren. De Finse dames waren duidelijk voor de sfeer gekomen. Iedere wedstrijd een feestje, ook tegen Banaantje Power ondanks dat de Nederlanders er met de punten vandoor gingen.

Lees het hele verslag op http://fitboysdames.nl.

Vrijdag 13 mei: Dag 3
Ook de tweede ochtend werd gezamenlijk ontbeten. Daarna ging er een groep richting voetbalveld om de stapmaatjes van de avond ervoor aan te moedigen, een paar anderen kozen er voor om scooters te huren en het eiland te gaan verkennen. De bezoekers van het voetbalveld waren vooral onder de indruk van het arbitrale gezelschap. Er werd strak, maar rechtvaardig gefloten en er wordt géén commentaar geaccepteerd. De dames zijn dus gewaarschuwd als ze zaterdag aan de aftrap verschijnen. Na dit bezoek stond er zonnebaden op de planning, maar een wolkendeken gooide roet in het eten, dus werden de spelletjes uit de kast gehaald.

Lees het hele verslag op http://fitboysdames.nl.

Donderdag 12 mei: Dag 2
De tweede dag werd begonnen met een gezamenlijk ontbijt op de balkons. Na het ontbijt was het ieder voor zich, er was namelijk geen programma en dus: ‘vrije tijd’. De groep ging in tweeën, Santa Ponsa werd verkend. Een deel heeft het voetbal complex verkend en kennis gemaakt met de organisatie. De andere helft plunderde de souvenirwinkels en heeft op een prachtig terras aan zee geluncht. Ook zijn er nog een aantal waaghalzen de zee in gegaan. Hadden ze eerder geweten dat er deze week een haai voor de kust van Mallorca was gesignaleerd, hadden ze mogelijk een andere keuze gemaakt… Andere dames kozen dan ook voor het ‘veilige’ zwembad bij de appartementen.

Lees het hele verslag op http://fitboysdames.nl.

Woensdag 11 mei: Dag 1
De woensdag stond voornamelijk in het teken van de heenreis. Na een aantal rondjes over de rotonde bij Amstelveen, en wat ‘gezellige’ onderonsjes met medeweggebruikers, was het wachten op de ‘shuttlebus’. Een personenauto en een klein busje moesten de dames en heren naar Schiphol brengen. Iets later dan gepland kon er ingecheckt worden.

Lees het hele verslag op http://fitboysdames.nl.

FIT Boys wenst de Jumbo Mulder-dames van ST Beilen/FIT Boys VR1 & VR2 heel veel plezier en succes op Mallorca!

Een combinatieteam van ST Beilen / FIT Boys VR1 en 2 vertrekt 11 mei naar Mallorca om daar ter plaatse een voetbaltoernooi te gaan spelen. Eind oktober kwam er via Fit Boys-voorzitter Ed Sikkema een uitnodiging binnen om aan dit internationale toernooi mee te doen. De dames waren onmiddellijk enthousiast en het gaat er nu dus daadwerkelijk van komen.

Tijdens het toernooi wordt de strijd aangegaan met teams uit onder meer Spanje, België, Noorwegen, Finland en Frankrijk. Voor de gelegenheid zijn er speciale tenues aangeschaft, welke volledig door Jumbo Mulder ter beschikking zijn gesteld. De dames zijn hier erg blij mee, aangezien er op Mallorca natuurlijk een ander klimaat heerst dan in het (meestal) frisse Nederland.

Lees meer informatie over de dames op http://fitboysdames.nl.