Kerstgroet met Coronarandje

20 december 2021
de Webmaster

Beste leden, ouders, vrijwilligers en begeleiders,

Soms gaan dingen niet door. De laatste tijd wat vaker dan vroeger. Jammer!

Zaterdagavond was er wederom een ingelaste persconferentie van ons demissionaire kabinet. Het kabinet maakte nieuwe maatregelen bekend in verband met Corona. Nederland gaat wederom op slot.

Deze boodschap komt opnieuw hard aan. Ook voor onze vereniging. Juist in deze kerstperiode laten we als vereniging zien waar we met z’n allen voorstaan als familievereniging. Elk jaar kwam er via (social)media een bericht naar de leden met als titel ‘Veel activiteiten in de Kerstperiode. ‘ Genoemd werd dan vaak Kerstklaverjassen, Protos Weering Zaalvoetbaltoernooi, AutofirstDoornbos Mixtoernooi en Nieuwjaarsquiz en Nieuwjaarsreceptie, Fit Boys Rendeuro Vrouwen Zaaltoernooi.

Met name als voetballer(ster) wil je meedoen aan deze activiteiten. Autofirst Doorbos vindt het jammer dat het toernooi niet doorgaat. Volgend jaar wacht er een nieuwe kans. Voor het Rendeuro Vrouwenzaaltoernooi gloort er nog hoop. Deze zal vooralsnog op 22 januari gespeeld worden in afwachting van de persconferentie.

Helaas geen klaverjassen, geen Protos Weeering, geen fysieke Nieuwjaarsreceptie. De activiteitencommissie komt met een andere activiteit. Deze wordt nog door hen aangekondigd voor zaterdagavond 8 januari.

Het wordt dus voor ons allemaal weer een rustige , stille kerstperiode. In onze eigen (familie)kring zal het kerstgevoel z’n weg wel vinden. Ga ervan genieten.

Het bestuur van Fit Boys wenst iedereen prettige Kerstdagen en een goede jaarwisseling. We gaan er vanuit dat we elkaar in het nieuwe jaar spoedig weer mogen ontmoeten. Het zou mooi zijn dat we dat snel kunnen doen in de voor ons zo vertrouwde omgeving.

Wij zullen er samen alles aan moeten doen om corona in te dammen en hopelijk kunnen we in het nieuwe jaar weer onze geliefde sport beoefenen. Want Fit Boys blijft wel doorgaan. Altijd. Laten we hopen dat we weer snel normaal kunnen trainen, dat we na de winter de competities weer oppakken en dat de kantine weer snel op de normale tijden open zal zijn. Fit Boys zijn we samen.

Namens het Bestuur,

Johan Boer, Voorzitter