Klussen Sportpark Noordwest

31 maart 2021
de Webmaster

Ondanks dat er geen competitie gespeeld word gebeurt er zaterdags van alles op Sportpark Noord West. Er word van alles gedaan om het sportpark op en top klaar te krijgen voor het geval we allemaal weer los mogen. Daarvoor word een ieders hulp gevraagd. Dus ook die van jou!

In goed overleg tussen de besturen van beide verenigingen en de stichting is besloten om de Doe dag welke anders altijd georganiseerd werd, anders in te richten. Vanuit beide verenigingen is een coördinator aangewezen welke de klussen die gedaan moeten worden verspreid over het jaar verdeeld onder de teams. We vragen dan ook van ieder (voor zover mogelijk) zijn of haar bijdrage. Leon Vries (vv Beilen) en André Koskamp (cvv Fit Boys) zullen dit vanuit de verenigingen coördineren. We willen proberen de taken over zoveel mogelijk verschillende personen te verdelen zodat iedereen maar zelden een taak heeft. Ook ouders/ verzorgers van jeugdleden en overige vrijwilligers vragen we (indien mogelijk) hier een bijdrage bij te leveren.

De eerste klus vind komende zaterdag vanaf 9u plaats. Alle kleedkamers zullen gereinigd worden met een speciaal reinigingsmiddel. Om dit geheel Corona-proof uit te voeren vragen we van beide verenigingen ieder 16 vrijwilligers voor deze klus. De verwachting is dat met deze groep de klus snel geklaard is. Voor opgave of meer informatie: André Koskamp 06-23136459

Namens het bestuur en de stichting.

Met vriendelijke groet,

André Koskamp,

Bestuurslid Algemene Zaken.

(T)   06-23136459

(@) algemenezaken@fitboys.nl