Knap staaltje vrijwilligerswerk, heropening kantine

28 augustus 2015
de Webmaster

Topdrukte op Sportpark Noord-West afgelopen zomermaanden. Er is een prestatie geleverd door een groep vrijwilligers waar we ontzettend trots op zijn. Het was een enorme klus de twintig jaar oude kantine een opfrisbeurt te geven. Zo werd de vloer aangepakt, een nieuwe bar geplaatst en de elektrische installatie aangepakt. Investeren in gezelligheid dat is wat we willen bij FIT Boys in Beilen. Van klein tot groot kan nu heerlijk genieten na gedane inspanning. Zelfs kunstgras op de vloer in de jeugdhoek ontbreek niet, de jeugdhoek heeft een eigen ‘stadion’ en speelplaats.

Deze metamorfose is alleen realiseerbaar als je het samen aanpakt en de begroting in de gaten houdt. Naast de reservering in de begroting voor groot onderhoud zijn er diverse acties om de investeringen te bekostigen. Ook het Rabofonds en het Wildervankfonds gaven financiële middelen en we verwachten nog meer steun te krijgen van onder andere de gemeente. Ook Multimate Padding heeft meegewerkt door de materialen te leveren. De klus is volledig geklaard met vrijwilligers vanuit FIT Boys. Er zit gelukkig heel veel kwaliteit binnen de club zowel op het veld als ook bij deze klus. Een groot compliment voor de verbouwcommissie en al deze vrijwilligers is zeker op zijn plaats. FIT Boys is een vereniging waar men graag komt om samen te sporten. Nu is de kantine een fantastische plaats om ook samen even te genieten met een hapje en een drankje op een prachtig natuurlijk gelegen sportpark. Maar ook tal van andere activiteiten kunnen nu in een werkelijk prachtige kantine worden gerealiseerd, zoals bijvoorbeeld de klaverjasavonden.

Maar nu is het zover, op zaterdag 29 augustus rond 19.00 uur zal wethouder Bent de heropening verrichten tijdens het openingsfeest waar iedereen voor uitgenodigd is.

Aanvullende informatie over middag/avond:
Op zaterdag 29 augustus a.s. zal de verbouwde kantine feestelijk worden geopend. Met een feestelijk programma voor iedereen willen de vernieuwde kantine inwijden. Het programma voor deze middag/avond ziet er als volgt uit:
17.00 – 20.00 uur : – Het “Fit Boys Familiegevoel 4-4 toernooi”.
– Catering: Broodjes met hamburger, satéstokjes, ijs, koffie ed.
– Rad van Fortuin.
18.30 -19.00 uur: – Officiële opening door wethouder Bent.
20.00 uur: – Gezellige avond met muzikale omlijsting.

Elk Fit Boys lid kan meedoen met het 4 tegen 4 toernooi. Vanaf 16.45 uur kun je je inschrijven en dan wordt je meteen in een team ingedeeld. Het is de bedoeling dat er gespeeld wordt in drie/vier leeftijdscategorieën. Elke categorie heeft team in een bepaalde kleur. De gezamenlijke resultaten van 1 kleur worden bij elkaar opgeteld. De kleur met de meeste punten is winnaar. Voor de inwendige mens wordt goed gezorgd. Er zal voldoende te eten zijn met voor elk wat wils. Met het alom bekende Rad van Fortuin proberen we de feestvreugde nog meer te vergroten. Er zijn
leuke prijzen te winnen. Vanaf 20.00 uur zitten we met z’n allen gezellig bij elkaar om onder het genot van een hapje en drankje te genieten te genieten van het prachtige verbouwingsresultaat. Iedereen is van harte welkom.