KNVB Regio cup

3 juni 2021
de Webmaster

Beste leden, ouder/verzorgers van leden,

Zoals al in de vele jeugdteamsapps gedeeld, heeft de KNVB voor de maand juni een regiocup georganiseerd voor jeugd t/m 17 jaar. Middels de app Voetbal.nl staan de wedstrijden al gepland.

Het is bijna weer als vanouds maar nog net niet helemaal helaas. De kleedkamers en douches mogen weer gebruikt worden. Bij sportpark Noord West gaan de kleedkamers alleen tijdens de wedstrijden open, NIET tijdens trainingen. Op wedstrijddagen is er weer een schoonmaakploeg aanwezig, om tussen de wedstrijden door de kleedkamers schoon te maken. Kantines mogen vanuit de landelijke regels weer open. Echter het kan zijn dat een vereniging anders besluit, houd daar rekening mee. Meer informatie over onze kantines volgt later. Nog steeds mag er géén publiek aanwezig zijn. Wij vragen alle teams om hier rekening mee te houden. Ga met zo min mogelijk mensen naar een wedstrijd, rijd samen. Als je als vereniging uit spelen gaat en er veel begeleiding meegaat, is dit niet netjes richting de bezoekende vereniging. 

Het kan zijn dat er wedstrijden uitvallen, doordat sommige verenigingen hebben besloten om niet deel te nemen aan de regiocup of omdat een team te weinig spelers heeft i.v.m. de korte termijnplanning.
Wij wensen iedereen die kan deelnemen aan de regiocup veel plezier! Voor de teams die nog niet mogen spelen, houd vol en hopelijk volgend seizoen weer een volledig voetbalseizoen.

Bestuur cvv Fit Boys en vv Beilen