Meiden ST Beilen/FIT Boys MO15 & MO17 bootcampen

13 september 2017
de Webmaster

De laatste in de rij van 4 bootcampavonden waren de meiden van ST Beilen/FIT Boys MO15 en MO17. En ze hadden het zwaar, want door het natte mulle zand was lopen en rennen best pittig. Zo’n 18 meiden verdeeld over 2 groepen werden door Wieger Oldersma en Anne Jan Dunning van Your Bootcamp even goed in het zweet gewerkt. Zo zijn ook deze meidenteams qua conditie en teambuilding klaar voor de aankomende voetbalcompetitie. Your Bootcamp, heel erg bedankt voor deze superleuke en sportieve activiteit. Ook de Activiteitencommissie van FIT Boys verdient een groot compliment. Dit was zo aan het begin van het seizoen een schot in de roos. Volgend jaar weer?

 

Bootcamp voor FIT Boys JO13 & JO15 succes

Na een succesvolle Bootcampweek vorige week voor FIT Boys JO9, JO11, JO17 en JO19 zijn deze week de JO13 en JO15 en de ST Beilen/FIT Boys MO15 en MO17 aan de beurt. Vanavond dus de JO13 en JO15 en de opkomst was weer massaal en wat waren de deelnemers weer enthousiast, ondanks het iets mindere weer. Wieger Oldersma en Anne Jan Dunning zorgden dat de spelers goed in het zweet werden gewerkt. En het plezier was groot en ongemerkt was er sprake van heuse teambuilding. De deelnemers gingen moe maar voldaan weer huiswaarts.

Bootcamp FIT Boys JO11 en JO17

Woensdagavond was het de beurt aan FIT Boys JO11 en JO17. Van de JO11 waren er bijna 30 spelers (2 afzeggingen) en ondanks het natte weer en het natte zand had deze groep samen met zijn trainers/leiders heel veel plezier. Later op de avond was JO17 aan de beurt. 8 spelers en hun trainer werkten zich in het zweet en hadden een succesvolle teambuildingsactiviteit.

Volgende week is het de beurt aan FIT Boys JO13 & JO15 (maandag) en ST Beilen/FIT Boys MO15 & MO17 (woensdag).

Bootcamp FIT Boys JO9 en JO19

Maandagavond was de eerste avond van vier dat Your Bootcamp een leuke teambuildings-bootcamp mocht verzorgen voor de FIT Boys-jeugd. Wieger Oldersma en Anne Jan Dunning hadden zowel voor de jongste kids van de JO9, maar ook voor de stoere boys van de JO19 een leuk maar pittig programma in elkaar gedraaid. Het thema moest wel teambuilding zijn, samenwerken. Want samenwerken dat moeten de spelers ook in het voetbalveld.

Rond 18:15 uur stroomde de parkeerplaats bij Terhorsterzand goed vol met 17 kids van FIT Boys JO9. Ook de trainers Paul Nap en Martin Hoiting deden mee. En wat maakten deze jonge talenten van FIT Boys een plezier in het mulle zand van Terhorsterzand. Waarschijnlijk sliepen deze toppers als rozen vanavond.

Rond 19:45 uur was de JO19 aan de beurt en ook zij gingen rennend van de parkeerplaats naar de plas. Deze mannen moesten wel even flink aan de bak, maar ze gaven geen krimp. Het team groeide naar elkaar toe en ook leider Peter Doornbos deed mee. Trainer/coach Tim Seubring, met rugklachten langs de kant, zag dat het goed was. Toen de zon al onder ging werkten de spelers zich nog in het zweet.

Een super geslaagde activiteit, die woensdag een vervolg krijgt. het volledige programma: