Mooie opbrengst Rabo Clubsupport

11 oktober 2022
de Webmaster

FIT Boys deed ook dit jaar weer mee aan de Rabobank Clubsupport Actie. Rabobank vindt dat iedereen een club verdient, een 2e huis. Een plek waar je elkaar ontmoet, elkaar sterker maakt en helemaal jezelf kunt zijn. Kortom: verenigingen zijn onmisbaar. En dat vindt FIT Boys ook. FIT Boys wil het mogelijk maken dat iedereen kan sporten in teamverband en zich thuis voelt bij de vereniging. Daarom sluit deze actie zo mooi aan bij de doelstellingen en ambities van FIT Boys.

Vanaf 5 tot en met 27 september konden Rabobank-leden stemmen op hun favoriete vereniging. FIT Boys ontving maar liefst 131 stemmen van de leden van de Rabobank Assen en Noord-Drenthe. Dat leverde een mooi bedrag voor de jeugdkas op van € 1.381,=! In Beilen leverde dat een 3e plaats op achter Dierenweide Stroomdal (de nummer 2 overal in deze regio) en AMDG. In de regio leverde dit een 22e plek op. Er deden ruim 450 vereniging mee in deze regio.

FIT Boys wil de opbrengst van deze goede actie van onze sponsor Rabobank graag besteden aan veilige en nuttige trainingsmaterialen voor onze jeugd zodat zij zich optimaal kunnen ontwikkelen. Want zo kan alle jeugd bij FIT Boys komen trainen en voetballen onder goede omstandigheden en met kwalitatief goede materialen.