Nieuws van ST Sportpark Noord-West

14 september 2017
de Webmaster

Stichting Sportpark Noord-West heeft in de zomermaanden keihard gewerkt om ons sportpark weer in topconditie te krijgen.

Veld 3
Helaas is een van de doelgebieden op veld 3 niet voldoende hersteld, mede doordat hierop afgelopen zomer is gevoetbald. Het doelgebied moet opnieuw worden voorzien van gras door middel van zoden uit een ander deel van ons sportpark. Komende twee weken is veld 3 dus gesloten. Wedstrijden ingepland op dit veld zullen worden gespeeld op veld 7. Dit veld zal van lijnen worden voorzien zodat hierop gespeeld kan worden. De doelen van veld 3 gaan weer in het slot en de doelmond zal worden afgezet.

Jeugdvelden JO8 en JO9
Voor de JO8- en JO9-teams liggen er nu 2 velden achter de wal van 40×30 meter met 4 pupillen doelen. De velden krijgen de volgende nummers:

  • JV1 achter de wal links vanaf de kantine gezien
  • JV2 achter de wal rechts

Jeugdvelden JO7
Voor de wal liggen 2 velden 20×30 meter genaamd JV3 en JV4. Hier komen de nieuwe doelen van 3×1 meter bij te staan. Voor de wal wordt dus het toernooi afgewerkt voor de JO7-teams. De hoekvlaggen ontbreken nog, maar dit kan wellicht opgepakt worden door de beide verenigingen.

Mochten er nog vragen zijn, dan horen wij het graag. Voor contactinformatie kijk op http://www.fitboys.nl/informatie/sportpark-noord-west/

Namens ST Sportpark Noord-West,
Berjon Groenink