Ontdek het avontuur van voetbal voor de allerkleinsten!

27 augustus 2023
de Webmaster

Is uw kind klaar om de eerste stappen te zetten op het voetbalveld? Het is nooit te vroeg om de liefde voor sport en teamwork te ontdekken, en daarom nodigen we jongens en meisjes vanaf 4 jaar uit om deel te nemen aan ons Bengel Voetbalprogramma!

Onder de begeleiding van ervaren en gecertificeerde trainers, zullen uw kleintjes deelnemen aan training voetbalspelletjes en activiteiten. Elke zaterdagochtend, van 9.30 uur tot 10.30 uur staan de trainers voor uw kinderen klaar.

Maakt u zich geen zorgen over speciale outfits – comfort staat voorop! Voetbalschoenen zijn handig, maar gewone schoenen zijn even welkom. 

Elk kind verlaat het veld met een stralende glimlach en sprankelende ogen, want bij ons draait alles om vreugde en vriendschap. De trainingen draaien om plezier maken, samen lachen en nieuwe vrienden maken.

Na afloop krijgen de kinderen een bekertje limonade in onze gezellige kantine.

Geef uw kind de kans om een uur vol voetbalplezier te ervaren. Schrijf uw kind en zijn/haar vriend(inn)en vandaag nog in! Of het nu hun eerste keer is of ze al wat ervaring hebben opgedaan, iedereen is welkom!

Voor aanmeldingen en meer informatie, neem gerust contact op door te bellen of een bericht te sturen naar Mark Visser via 06-83791339.

Deelname is gratis.  Tot binnenkort op het veld vol voetbalpret!!!