FIT Boys Zomeravondvoetbal en Zomervoetbalavonden

25 juli 2018
de Webmaster

LET OP!!!! De FIT Boys Zomeravond Voetbalavonden zijn abrupt geƫindigd door de sluiting van Sportpark Noord-West per 24 juli. Helaas, geen Zomervoetbalavonden meer. Misschien volgend seizoen weer.

Diverse initiatieven worden ook dit seizoen weer georganiseerd om voor jeugd en senioren toch lekker te kunnen doorvoetballen tijdens de zomerstop. Er zijn twee alternatieven:

  • FIT Boys organiseert voor het 2e seizoen in successie FIT Boys Zomeravondvoetbal (inmiddels gestopt!)
  • En een aantal samenwerkende buurtverenigingen organiseert Zomervoetbalavonden (van 9 t/m 14 jaar)

Dat sluit qua leeftijd dus perfect op elkaar aan! Lees hieronder meer over deze beide voetbalavonden in de zomervakantie.

FIT Boys Zomeravondvoetbal
De FIT Boys Zomeravond Voetbalavonden waren vorig seizoen een doorslaand succes. Tijdens de 1e avond waren er ruim 30 seniorvoetballers van de diverse FIT Boys-seniorenteams en JO19. De tweede avond viel qua weer tegen, maar toch kwamen er nog 15 senior- en jeugdspelers op de training af. Er deden zelfs 3 jeugdspelers (JO15) van vv Beilen mee. De avonden voorzagen dus duidelijk in een bepaalde behoefte. Voor de jeugd zijn er in de aanloop naar en in de zomer allerlei activiteiten, bv. zomeravondvoetbal en diverse voetbalscholen. Voor senioren is er in principe weinig tot niets. Dat leek FIT Boys een gat in de markt en dus daarom ook dit seizoen zijn er weer de FIT Boys Zomeravondvoetbal-avonden.

FIT Boys had op deze woensdagavonden in de maanden juni en juli de kantine geopend en er kon gebruik worden gemaakt van de toiletten. Alles diende wel weer schoon te worden opgeleverd. De kleedkamers bleven wel gesloten, dus kwam iedereen in sporttenue naar het veld. En er kwam op sommige momenten bijna 30 spelers een partij voetbal meespelen.

Woensdagavond 13 juni was de eerste zomeravondvoetbal-trainingsavond en de laatste keer was woensdag 18 juli (28 deelnemers).

Zomervoetbalavonden