FIT Boys Zomeravondvoetbal en Zomervoetbalavonden

18 juni 2018
de Webmaster

Diverse initiatieven worden ook dit seizoen weer georganiseerd om voor jeugd en senioren toch lekker te kunnen doorvoetballen tijdens de zomerstop. Er zijn twee alternatieven:

  • FIT Boys organiseert voor het 2e seizoen in successie FIT Boys Zomeravondvoetbal (vanaf 15 jaar)
  • En een aantal samenwerkende buurtverenigingen organiseert Zomervoetbalavonden (van 9 t/m 14 jaar)

Dat sluit qua leeftijd dus perfect op elkaar aan! Lees hieronder meer over deze beide voetbalavonden in de zomervakantie.

FIT Boys Zomeravondvoetbal
De FIT Boys Zomeravond Voetbalavonden waren vorig seizoen een doorslaand succes. Tijdens de 1e avond waren er ruim 30 seniorvoetballers van de diverse FIT Boys-seniorenteams en JO19. De tweede avond viel qua weer tegen, maar toch kwamen er nog 15 senior- en jeugdspelers op de training af. Er deden zelfs 3 jeugdspelers (JO15) van vv Beilen mee. De avonden voorzagen dus duidelijk in een bepaalde behoefte. Voor de jeugd zijn er in de aanloop naar en in de zomer allerlei activiteiten, bv. zomeravondvoetbal en diverse voetbalscholen. Voor senioren is er in principe weinig tot niets. Dat leek FIT Boys een gat in de markt en dus daarom ook dit seizoen zijn er weer de FIT Boys Zomeravondvoetbal-avonden.

FIT Boys heeft op deze woensdagavonden in de maanden juni, juli en augustus de kantine geopend en er kan gebruik worden gemaakt van de toiletten. Alles dient wel weer schoon te worden opgeleverd. De kleedkamers blijven wel gesloten, dus kom in je sporttenue naar het sportpark. Als de aantallen spelers die vorige jaar deze avonden bezochten weer gehaald gaan worden, zal ook deze zomeravondvoetbal-zomer wederom een doorslaand succes worden.

Woensdagavond 13 juni is de eerste zomeravondvoetbal-trainingsavond, aanvang 20:00 uur (inloop vanaf 19:30 uur). Opgeven is niet noodzakelijk, je bent vanaf (ongeveer) 15 jaar van harte welkom. En daarna elke woensdag tot en met 29 augustus, zolang er voldoende animo is.

Zomervoetbalavonden