Overvolle december- en januarimaand bij FIT Boys

13 december 2015
de Webmaster

Zoals elk jaar is de aktiviteitenkalender bij FIT Boys rondom de feestdagen in december overvol. Vrijdagavond 18 december is er Kerstklaverjassen in de FIT Boys-kantine (start 19:30 uur) en zaterdag 19 december worden de overheerlijke en welbekende kersttulbanden in Beilen en omstreken aan de man gebracht. Ook zal het bestuur de vrijwilligers belonen met een (bekende) verrassing. Op 19 december begint de jeugd (C-junioren tot en met F-pupillen) ook aan het Champions League Zaaltoernooi in Wijster en dat gedurende 10 zaterdagen en ook de KNVB Zaalcompetitie voor D1, E1 en F1 begint 19 december.

De kerstvakantie is dan inmiddels begonnen en ook dan is er genoeg te doen voor de jeugdleden en senioren. Op dinsdag 22 december vinden in de Drenthehal de Zaaltechniek Kampioenschappen van Beilen plaats voor jongens en meisjes van 6 tot 15 jaar georganiseerd door Voetbalschoolskills.

Autofirstlogo

De dag er na kan de geleerde techniek worden toegepast, want dan is de jeugd van de F-pupillen tot en met de B-junioren aan de beurt voor het jaarlijks terugkerende Europacuptoernooi. Start 08:30 uur en de afsluiting om 17:00 uur. ’s Avonds is het de beurt aan de A-junioren en de senioren (heren, dames, zaal en 7×7) om deel te nemen aan het mixtoernooi. Inschrijven kan vanaf 17:30 uur en de wedstrijden starten om 18:00 uur. Afsluitend is de vermaarde verloting die volledig ten goede komt aan de jeugdkas.

Tijdens de kerstdagen hebben alle FIT Boys-leden even rust, maar op maandag 28 december start het Protos Weering Zaaltoernooi met in de Drenthehal vv Beilen, HHCombi, vv Tiendeveen, vv Ruinen en FIT Boys die strijden om een plek in de kwartfinale. Start 18:00 uur en de FIT Boys-familie zal massaal aanwezig zijn en zorgen voor een geweldige sfeer. Na oud en nieuw is het zaterdag 2 januari weer tijd voor de nieuwjaarsreceptie vooraf gegaan door het Piekschieten en de Voetbalquiz. De receptie start op 17:00 uur en dan zullen ook de jubilarissen weer in het zonnetje gezet worden. Vrijdag 8 januari gaan de fanatieke kaarters weer klaverjassen en op 15 januari kunnen zij meedoen aan het koppel-klaverjassen.

logo-bosman-watermanagement-bv

Zaterdag 9 januari vindt de 5e editie van het FIT Boys Vrouwen Zaaltoernooi (#FVZ) plaats met de voorrondes verdeeld over 3 poules en 15 ploegen. Zaterdag 16 januari is de finale-avond en zal titelverdediger Nieuw Roden de titel verdedigen en zijn hopelijk de dames van ST Beilen/FIT Boys ook van de partij. De maand januari wordt afgesloten met een klaverjasavond op vrijdag 29 januari.

Kortom, een overvolle twee maanden met voor elk wat wils van jong tot oud. Kom gezellig meedoen of kijken bij één van deze evenementen, want deze FIT Boys-evenementen staan garant voor veel plezier en gezelligheid.

Het bestuur van FIT Boys wenst iedereen prettig kerstdagen en een gezellige jaarwisseling.