Pearle 7×7 Zomeravond Competitie groot succes

20 augustus 2020
de Webmaster

Na een corona-periode zonder voetbal in de zomervakantie lekker blijven voetballen, dat leek een goed plan. Paul Oostra (vv Beilen), Gerard Wubs (vv Beilen/cvv FIT Boys) en Maurits Beuling (cvv FIT Boys) staken de hoofden bij elkaar over het idee om op vrijdagavond voor de recreanten van beide voetbalvereniging een gezellige voetbalavond te organiseren. En zo geschiede. 5 vrijdagavonden en 1 zaterdagmiddag/-avond kwamen spelers van beide vereniging samen op Sportpark Noord-West of lekker een balletje te trappen om na afloop onder het genot van een hapje en een drankje gezellig bij te kletsen.

Totaal over de 6 speeldagen deden 36 spelers mee en dan heb je winnaars, pechvogels en verliezers. Grote winnaar werd Jonathan Hulzebosch met 12 punten uit 4 wedstrijden. Hij kreeg de Pearle 7×7 Zomeravond Competitie wisselbokaal aangeboden door sponsor Pearle. Pechvogel was Rolf Beuving, die op de eerste speelavond al zijn ribben zwaar kneusde. Hij kreeg een bon van Restaurant Palas om onbeperkt Spareribs te gaan eten. De nummer laatst Christiaan Stahlmecke ontving de rode lantaarn.

Jumbo Mulder Beilen verzorgde de catering en barman Wim Visser voorzag iedereen van een natje en een droogje gedurende de avonden met op de laatste avond een gezellige BBQ. De deelnemers en de organisatie zijn enthousiast en dit evenement zal volgend jaar zomer zeker weer georganiseerd worden.