Rabo Clubsupport levert FIT Boys mooi bedrag op

9 oktober 2023
de Webmaster

FIT Boys deed ook dit jaar weer mee aan de Rabobank Clubsupport Actie. Rabobank vindt dat iedereen een club verdient, een 2e huis. Een plek waar je elkaar ontmoet, elkaar sterker maakt en helemaal jezelf kunt zijn. Kortom: verenigingen zijn onmisbaar. En dat vindt FIT Boys ook. FIT Boys wil het mogelijk maken dat iedereen kan sporten in teamverband en zich thuis voelt bij de vereniging. Daarom sluit deze actie zo mooi aan bij de doelstellingen en ambities van FIT Boys.

Van 4 en 26 september konden de Rabobank-leden stemmen op hun favoriete sportvereniging in de gemeente Midden-Drenthe. FIT Boys ontving weer veel stemmen, totaal 119 (vorig seizoen waren dat 131 stemmen) van de leden van de Rabobank Assen en Noord-Drenthe. Dat leverde een mooi bedrag voor de jeugdkas op van € 1.474,89 (vorig seizoen was dit nog € 1.381,=)! In Midden-Drenthe eindigde FIT Boys 6e van de 109 clubs. Van de 7 voetbalclubs in de gemeente Midden-Drenthe eindigde FIT Boys als 1e. Bekijk alle resultaten op de Rabobank-website.

FIT Boys wil de opbrengst van deze goede actie van onze sponsor Rabobank graag besteden aan de jeugd en hen ondersteunen in woord en gebaar, daar waar nodig stimuleren en en onderwijzen, leren samenwerken. Want FIT Boys zet in op samenwerking binnen de vereniging, maar ook daarbuiten met verenigingen die de samenwerking zien zitten. Want als je de krachten zowel binnen als ook buiten de vereniging bundelt maakt dat je sterker.

Aan alle Rabobank Clubsupport stemmers: Bedankt voor jullie steun!