Raven Advies hoofdsponsor FIT Boys

21 juni 2014
de Webmaster

Toen Peter Raven samen met zijn vrouw Herma zijn advieskantoor in Beilen opende, wilde hij ook een lokale sportvereniging ondersteunen. Dat heeft hij in zijn vorige woonplaatsen ook gedaan bij een top- en een hoofdklasser. Via Sander Stegehuis nam Peter zitting in de Sponsorcommissie en zo was één en één al snel twee. FIT Boys was op zoek naar een hoofdsponsor en vond in Raven Advies een uitstekende sponsor. Zaterdag 21 juni tekenden Peter Raven en bestuurslid Sander Stegehuis het sponsorcontract dat Raven Advies voor 2 jaar aan de club verbindt, met een optie op nog 2 jaar. Uit handen van Sander ontving Peter bloemen en diverse merchandise-artikelen voor kinderen en kleinkinderen. FIT Boys en Raven Advies zien uit naar een prima samenwerking en de vereniging is erg blij met deze sponsorsteun.

Profiel Raven advies

Raven Advies helpt bij het voorkomen en oplossen van juridische problemen. Ze creëren kansen, door te denken in oplossingen. Dat is alleen mogelijk door inzicht te combineren met overzicht. Raven Advies vormt voor zijn cliënten een juridisch kompas, zodat zij weten wat kansen zijn, en wat niet.

Raven Advies gelooft in de toegevoegde waarde van proactieve juridische dienstverlening van hoge kwaliteit, omdat dit bijdraagt tot een duidelijke visie en zuivere strategie. Ze zijn specialisten en dus slechts actief op een beperkt aantal rechtsgebieden: Ondernemingsrecht en Arbeidsrecht. Ze adviseren en procederen daarover en treden regelmatig op als mediator en bindend adviseur. Op andere rechtsgebieden schakelen ze zo nodig een van hun externe specialisten in.

Raven Advies staat cliënten bij in hun hoedanigheid van ondernemer, bestuurder, aandeelhouder, toezichthouder, financier, samenwerkingspartner, vrije beroepsbeoefenaar, contractpartij, afnemer, leverancier, opdrachtgever, dienstverlener, overheid, semi-publieke instelling, werkgever en / of werknemer.

Website: www.ravenadvies.nl