Respect en petje af….

6 maart 2017
de Webmaster

De vrijwilligers zijn de kurk waar een vereniging op drijft. Zonder vrijwilligers kunnen ook vv Beilen en cvv FIT Boys niet bestaan. Hoeveel vrijwilligersuren er wel niet in een vereniging gestopt worden, echt ongelooflijk en onbetaalbaar. vv Beilen en cvv FIT Boys zetten hun vrijwilligers daarom altijd en zeker één keer in het jaar in het middelpunt en het zonnetje tijdens de Vrijwilligersfeestavond. Terecht!

Maar nu speciale aandacht voor een groep vrijwilligers die de afgelopen maanden (en jaren) heel veel uren gestopt hebben in vv Beilen en FIT Boys en in het bijzonder in ons mooie sportpark Noord-West. Vergaderen, mailen, telefoneren, gemeenteraads- en gemeentecommissievergaderingen bezoeken. En weer vergaderen en cijfers doorrekenen. Rapporten lezen, mail en brieven opstellen. Verenigingsvergaderingen beleggen en weer mailen en weer naar het gemeentehuis. Bijna elk vrij uurtje wordt door een groep vrijwilliger van vv Beilen, cvv FIT Boys en ST Sportpark Noord-West in de toekomst van ons sportpark gestoken. Ik heb daar heel, veel respect voor en het laat mij zien dat we, vv Beilen en cvv FIT Boys, samen sterk staan. Ongeacht wat er morgen uit de Bijzondere Ledenvergaderingen gaat komen en los van wat je morgen gaat stemmen, zij hebben heel veel voorwerk verzet en dat verdient respect en bewondering. Petje af!

Ik ga geen namen noemen, want dan vergeet je snel iemand. Maar de personen over wie dit gaat weten het zelf wel. Vele personen uit de besturen van vv Beilen, cvv FIT Boys en ST Sportpark Noord-West maar ook van buiten de besturen verdienen een dikke pluim!

Bij deze! Van mij krijgen jullie een dikke pluim! En ik denk niet alleen van mij……

Tot morgenavond en laten we zorgen dat wijzelf, onze kinderen en misschien ook wel onze kleinkinderen tot in lengte van dagen kunnen blijven voetballen op een prachtig sportpark en kunnen blijven zeggen: “Ik ben trots op ons prachtige sportpark Noord-West.”

Op persoonlijke titel,

Maurits Beuling.