Ruim 50 deelnemers aan FIT Boys Zomeravond Voetbal

5 juli 2017
de Webmaster

Woensdagavond 5 juli stroomde de overhoek van het trainingsveld op Sportpark Noord-West vol met spelers. De 3e Zomeravond Voetbalavond stond op het programma. FIT Boys 1, 2 en 3 speelden een onderlinge partij met zo’n 16 man.
 
Op het andere deel van de overhoek waren twee velden uitgezet voor een bijzonder trainingspartijtje. De vaders van de FIT Boys 7×7 45+ tegen hun zonen/dochters. Maar liefst 30 deelnemers, 14 vaders en 16 zonen/dochters, speelden onderling tegen elkaar. Waar in vroegere dagen de vaders nog wel eens wonnen van hun kroost, was dat deze avond anders. De zonen varieerden in leeftijd van 15 (FIT Boys JO15) tot 25 (ACV 1 (3e divisie)) en 1 zoon werd zelfs ingevlogen vanaf Curaçao. Ook twee dames van ST Beilen/FIT Boys speelden mee. Na twee partijtjes hadden de youngsters 2 keer gewonnen. In de laatste wedstrijd speelden de zonen/dochters onderling tegen elkaar om de winnaar van dit mini-toernooi aan te wijzen. Dat ging er fanatiek aan toe en er was een winnaar (Wie? Geen idee.). Het publiek was ook in grootte getale aanwezig, mede door de aandacht die de lokale pers aan deze voetbalavonden had besteed.
 
Vervolgens had FIT Boys 7×7 45+ nog een vergadering op het terras van de FIT Boys-kantine. Een nieuwe speler (Hein) werd welkom geheten en 2 geblesseerde spelers werd een hart onder de riem gestoken (Carl (rug) en Rolf (knie)). Huisdichter Marcel had nog een prachtig gedicht gemaakt waarmee hij terugblikte op het seizoen van de 7×7 45+ (TOP!). Na diverse agendapunten was er nog tijd voor een hapje en een drankje. Het was wederom een succesvolle Zomeravond Voetbalavond met een record aantal deelnemers. Volgende week 12 juli weer!