Scheids bedankt! (update)

8 oktober 2022
de Webmaster

Deze week was het de Week van de Scheidsrechter (1 t/m 9 oktober). FIT Boys werkt op scheidsrechtersgebied samen met buurman vv Beilen en de overkoepelende scheidsrechterscommissie had sowieso een presentje voor alle scheidsrechters, een Beiler kontje.

Daarnaast was het aan de teams zelf om de scheidsrechter in het middelpunt te zetten. En dat gebeurde ook. Van drie teams ontvingen we een foto. ST Beilen/FIT Boys VR1 zette scheidsrechter Fedde Boerhof in het zonnetje en FIT Boys 2 gaf scheidsrechter Johan Koster een presentje. En FIT Boys 1 dankte KNVB scheidsrechter Gerrit Meijer na afloop voor zijn inzet. Meer dan terecht, zij staan elke week weer klaar om te zorgen dat wij kunnen voetballen. Petje op! En zeker ook bedankt aan alle scheidsrechters binnen FIT Boys, maar ook de KNVB scheidsrechters en alle scheidsrechters van de tegenstanders.

En om een oproep van scheidsrechterbaas Albert Gerding te gebruiken: “De week van de scheidsrechter mag dan wel voorbij zijn dat wil natuurlijk niet zeggen dat een blijk van waardering, al is het een simpel bedankje na afloop van de wedstrijd, altijd zeer op prijs wordt gesteld!” En niet zoals Albert bij Raptim overkwam dit weekend (geen ontvangst, geen aandacht voor de scheidsrechter). Foei!