Sponsor Pub Quiz bokaal voor Stevens & Partners

23 september 2017
de Webmaster

FIT Boys organiseerde voor de 1e keer de Sponsor Pub Quiz bestemd voor alle sponsors van FIT Boys. Dit evenement komt in de plaats van het Sponsor Voetbaltoernooi dat toch minder toegankelijk is voor veel sponsoren. Er waren deze zaterdagavond 9 teams aanwezig die streden om de eer, de taart en de wisselbokaal.

Voorzitter van de Sponsorcommissie André Koskamp presenteerde de avond en hij had samen met Niek Boerhof de quiz in elkaar gedraaid. Er kwamen allerlei categorieën voorbij, zoals sport, geschiedenis en muziek. Onder het genot van een hapje en een drankje (dank barmannen Wim en Allard) braken de teams hun hersenen over de lastige vragen. Toen de kruiddampen waren opgetrokken en André de punten had geteld, bleek Ploep.com/Callisto Design de poedelprijs in ontvangst te kunnen nemen (een pak zakdoekjes). De top 3 zat dicht bij elkaar, maar uiteindelijk trok Stevens & Partners aan het langste eind. Zij namen de wisselbeker en de taart in ontvangst.

Daarna volgde nog een gezellige avond en konden de sponsoren en hun teamgenoten lekker bijpraten. Al met al een zeer geslaagde avond voor de zeer gewaardeerde sponsors van FIT Boys. Dit is zeker een activiteit die voor herhaling vatbaar is.