Sportpark Noord-West DOE-DAG 19 augustus

26 juli 2023
de Webmaster

Op zaterdag 19 augustus staat de derby vv Beilen zo ā€“ cvv FIT Boys op het programma, deze wedstrijd is het startschot van het nieuwe voetbalseizoen en tevens een graadmeter om te zien waar de teams nu precies staan qua voetbalvermogen.

Deze derby is eveneens het begin van het intensieve gebruik van ons mooie sportpark. Bijna de hele week wordt gebruik gemaakt van Sportpark Noord-West, dat betekent dat er ook veel zaken zijn die wij als verenigingen op moeten pakken om het sportpark er tiptop uit te laten zien.

Daarom organiseren beide verenigingen op 19 augustus een gezamenlijke doe-dag. Een aantal klussen zijn opgesteld die uitgevoerd moeten worden, denk aan: controle van de doelnetten, het schoonmaken van de dug-outs, dakgoten en de zonnepanelen. Maar ook zwaardere klussen staan op de planning zoals het her-straten van de tegels rondom veld 1 en het opruimen van de (zware) luidsprekermasten.

Vele handen maken licht werk, we hopen daarom ook dat er vanuit beide verenigingen genoeg mensen op zaterdagochtend 19 augustus om 09.00 uur aanwezig kunnen zijn, om na een kop koffie, vol goede moed de klussen af te werken. Om daarna sā€™ middags (aanvang 16:00 uur) de derby te aanschouwen.