Sportpark tot maandag 19 januari gesloten

14 januari 2015
de Webmaster

Wie het trainingsveld met eigen ogen aanschouwd heeft, zal deze beslissing volkomen begrijpen. Er is gewoon niet meer te trainen op sportpark Noord-West. Er is al een zo grote hoeveelheid regenwater gevallen, dat de afwatering het niet meer aankan. Het weer is ook wel extreem, al had rond deze tijd er ook gewoon sneeuw kunnen liggen en vorst in de grond kunnen zitten. Dan had er ook niet getraind kunnen worden.

De enige optie om bij dergelijk weer nog te kunnen trainen is een goeie kunstgrasmat. En zijn daar nu juist niet de gemeente en de Stichting Sportpark Noord-West over in gesprek? Laat ze er haast mee maken, want het is geen kwestie van luxe maar bittere noodzaak! Ruim 700 sporters kunnen door een slecht trainingsveld en slechte velden hun geliefde sport niet beoefenen. Hoe lang moeten we dan nog wachten op een goeie kunstgrasmat? Het water staat ons letterlijk aan de lippen.

De politiek in Midden-Drenthe is nu echt aan zet. Gooien zij dit schot voor open basket er nu eindelijk in? De shotklok staat nog op 2 seconden en dan……….. blubblubblub……