ST Beilen/FIT Boys VR2 verliest nipt

10 april 2017

Maandagavond 10 april stond de wedstrijd ST Beilen/FIT Boys VR2 – JV Oostenburg VR2 op het programma. De Jumbo Mulder-dames konden met een voltallige selectie van 16 dames aantreden. Al snel werd duidelijk dat JV Oostenburg VR2 een goed team had en daar waar Oostenburg de nodige kansen kreeg, creĆ«erde ST Beilen/FIT Boys VR2 weinig tot niets en was slordig in balbezit. JV Oostenburg VR2 ging met een 0 – 2 stand de rust in. Dit had nog hoger kunnen uitvallen, maar keepster Martina Boer stopte een toegekende penalty (hands in de zestien) met de tenen van de voeten. Na de rust kwam ST Beilen/FIT Boys beter in haar spel, maar scoorde Oostenburg de 0 – 3. Toch kwamen de Jumbo Mulder-dames nog aan een doelpunt, wel curieus. In een kluts raakte een Oostenburg-speelster als laatste de bal die terugvloog naar de eigen keeper. Zij concludeerde dat ze deze bal niet in de handen mocht pakken, en wilde de bal aannemen maar miste deze. En zo vloog de bal in eigen doel (1 – 3). Dat was ook de eindstand.

Meest opmerkelijk moment was misschien wel de prachtige regenboog boven het hoofdveld van Sportpark Noord-West. 25 april speelt St Beilen/FIT Boys VR2 om 14:30 uur thuis tegen Asser Boys VR2.