ST Vrouwen Zaaltoernooi gaat internationaal

9 december 2017
de Webmaster

Het Bosman Noord – ST Beilen/FIT Boys Vrouwen Zaaltoernooi, dat gespeeld gaat worden op zaterdag 13 en 20 januari 2018 in de Drenthehal, gaat internationaal in deze versie. Het is weer gelukt om 15 teams te motiveren om deel te nemen aan ons mooie toernooi. Teams komen graag naar Beilen om deel te nemen. ST Beilen/FIT Boys zal de toernooiwinst van vorig jaar graag nog een keer overdoen. Ze zullen de strijd gaan aanbinden met 14 teams uit verschillende disciplines en competities. Het wordt dit jaar een Drents, Gronings en Duits onderonsje.

Veel deelnemers zijn trouwe deelnemers. Toch ook twee teams die voor het eerst deelnemen. We verwelkomen dan ook graag vv Groningen VR1. Trots zijn we met de deelname van het Duitse SV Grenzland Laarwald uit Emlichheim.

Talenten mogen zich ook ontwikkelen op ons toernooi. Zo zullen er twee jeugdteams (MO17 teams) meedoen. Ook uit de vrouwen 7×7 competitie is er een deelnemend team. Een mooie mix van deelnemers van verschillend niveau.

Net als voorgaande jaren zal het toernooi een leerschool zijn voor studenten. Twee MBO studenten van het Drenthe College en Alfacollege zullen voor het organiseren van dit toernooi studiepunten gaan halen.

De deelnemers:
– LEO VR1 (5e klasse)
– Pesse VR1 (3e klasse)
– HS’88 VR1 (4e klasse)
– Zwartemeerse Boys VR1 (5e klasse)
– Witteveense Boys VR1 (5e klasse)
– VKW VR1 (4e klasse)
– vv Drenthina VR2 (5e klasse)
– vv De Weide VR2 (4e klasse)
– vv De Weide VR3 7×7 (7e klasse)
– sv Grenzland Laarwald Frauen 1 (Bezirksliga (8e klasse))
– vv Groningen VR1 (4e klasse)
– sv Pesse MO17 (1e klasse (jeugd))
– ST Beilen/FIT Boys VR1 (3e klasse)
– ST Beilen/FIT Boys VR2 (5e klasse)
– ST Beilen/FIT Boys MO17 (1e klasse (jeugd))

Er wordt hard gewerkt aan de poule-indeling. Blijf dit medium volgen.