Supergezellige FIT Boys Feestavond

13 april 2019
de Webmaster

Alle vrijwilligers en alle Vrienden van FIT Boys waren zaterdagavond uitgenodigd voor de Vrijwilligers en Vrienden van FIT Boys Feestavond. De activiteitencommissie had een leuke avond voorbereid, met iets actiefs en een hapje en een drankje. De bestuurs-/commissieleden bemanden de bar en zorgden dat het alle toppers van FIT Boys aan niets ontbrak. Vanuit FIT Boys is deze feestavond bedoeld als een gebaar van dank voor al die belangeloze uurtjes die deze toppers in onze mooie vereniging stoppen.

Rond de klok van zeven uur druppelde de kantine vol en kon er nog even een kop koffie gedronken worden. Daarna had de activiteitencommissie 6 spellen klaar gezet in de kantine en in diverse kleedkamers. Escaperoom, Top 10 spel, het Krantenberichtenspel, het Letterspel, Darten en Puzzelen. Superleuke spellen en vooral de Escaperoom en het Krantenknipselspel waren moeilijk maar wel heel erg leuk om te doen. Alle spellen waren door de activiteitencommissie persoonlijk in elkaar gedraaid. Een groot compliment voor de activiteitencommissie! En ook voor de bestuurs-/commissieleden die de bar en keuken bemanden en zorgden dat er geen lege glazen waren en de magen goed gevuld werden. Top geregeld!

Nadat iedereen de 6 spellen had afgerond, kon de jury de punten gaan tellen en werd de einduitslag bekend gemaakt. Wie er gewonnen heeft? Geen idee. Dat was later op de avond ook niet belangrijk meer. DJ Mark zweepte de menigte op en er kon in een ontspannen en gemoedelijke sfeer lekker bijgepraat worden.

Wat mag FIT Boys trots zijn op zo’n grote groep vrijwilligers, totaal zo’n 200, en de Vrienden van FIT Boys die zorgen dat alle voetballers bij FIT Boys week in week uit zorgeloos hun favoriete spelletje kunnen spelen. Daarom zeker petje op voor al deze toppers!