Taart-/cakeverkoop Walk for Life groot succes

6 mei 2017
de Webmaster

Afgelopen zaterdag heeft Willy Boom voor Walk for Life verse appeltaart-punten en plakken stroopwafelcake verkocht in de hal van het sportcomplex op Sportpark Noord-West. De verkoop liep als een trein en net na het middaguur was de kraam al zo goed als uitverkocht.

Met deze verkoop steunt Willy de Stichting Walk for Life Groningen. Zij  zamelen geld in voor kankeronderzoek bij jongvolwassenen,  onderzoek verricht door wetenschappers in het UMCG. De opbrengst is enorm goed en daarvoor wil Willy en Walk for Life vv Beilen en cvv FIT Boys en alle bezoekers van Sportpark Noord-West die een donatie hebben gedaan heel erg bedanken. Zondag zal Willy wederom actie houden in de vv Beilen-kantine. We hopen op weer een mooie opbrengst.

Willy Boom stuurde cvv FIT Boys het volgende bericht:
Afgelopen weekend mocht ik appeltaart en stroopwafelcake verkopen voor Walk for Life Groningen aan leden, supporters en bezoekende clubs van vv Beilen en cvv FIT Boys. Het is een groot succes geworden!!!!!!!

Dankzij iedereen kan er € 449,20 worden gedoneerd aan kankeronderzoek uitgevoerd in het UMCG en gericht op jongvolwassenen belast met kanker. Iedereen hartelijk bedankt voor de donaties, de medewerking van de mensen van beide clubs, de hartelijkheid van iedereen, de vriendelijke woorden!

Graag gedaan Willy! Het zoveelste jaar in successie dat je een topverkoop bij ons op het sportpark hebt gehad. Volgend jaar weer!

Meer informatie over Walk for Life kunt u vinden op www.walkforlifegroningen.nl