The making of…. Teamfoto FIT Boys 1 (update)

10 maart 2024
de Webmaster

Zaterdag 24 februari kon FIT Boys dan eindelijk op de teamfoto in het nieuwe prachtige tenue. Teammanager Maurits Beuling had de ‘opstelling’ dit keer gemaakt en zo kon iedereen snel op zijn plek gezet worden. Sponsors, staf en spelers. Twee spelers ontbraken zaterdag 24 februari (Marrin Strijker en Jelmer van Dijk) en zij kwamen 9 maart op de foto en werden toegevoegd aan de teamfoto.

Speciaal woord van dank gaat uit naar materiaalman Erwin Zomer en materiaalvrouw Ingrid Scheper-Snippe. Zij hebben er voor gezorgd dat de kledingtas optimaal gevuld is met de nieuwe tenues. Petje op! Ook gaat een speciaal woord van dank uit naar kledingsponsor Sport 2000 Combi Sport Beilen waar eigenaar Johan Götz het afleveren van de kleding tot in de puntjes verzorgd had.

Als laatste willen wij de sponsors van FIT Boys 1 heel erg hartelijk bedanken. Auto Beilen/Autohopper in de persoon van Rense de Wind verlengde het sponsorcontract. Bedankt Rense voor het vertrouwen! Forsenta en eigenaren Ronald van Waardhuizen en Sander Stegehuis verlengden het contract ook. Ook jullie bedankt voor het vertrouwen! En nieuwbakken sponsor HQ Online, eigenaren Rick Bentum en Pascal Elzenaar waren aanwezig, sloot een nieuw contract. Welkom HQ Online en we hopen op een vruchtbare en sportieve samenwerking!

Wilt u FIT Boys 1 komen bewonderen in het mooie nieuw tenue? Dat kan. Zaterdag 23 maart speelt het 1e elftal om 14:30 uur thuis op Sportpark Noord-West tegen sv Mussel 1. 16 maart speelt het team om 15:00 uur uit in Assen tegen Fc Assen 1.