Throwback Thursday part 8 – 21 april 2007

8 augustus 2019
de Webmaster

Ook deze zomerstop, net als vorig jaar de serie ‘FIT Boys – The Great History’ in 17 delen, blikken we terug op de rijke historie van FIT Boys. En dat die historie rijk is, hebben we vorig seizoen al kunnen lezen. Kampioenschappen, feestjes, maar ook memorabele momenten en FIT Boys is heel vaak zeer vernieuwend bezig geweest. Een historie waar FIT Boys meer dan trots op is.

Vandaag de 8e en laatste uit de serie ‘Throwback Thursday’ en we gaan terug naar 21 april 2007. Ook de Vrijwilligers en Vrienden van FIT Boys Feestavond is zo’n traditie die FIT Boys al jaren lang in ere houdt. De vrijwilligers bij FIT Boys is een grote groep, op dit moment hebben we ruim 200 vrijwilligers. En dat is in deze tijd geen vanzelfsprekendheid. Het kost soms best moeite om de taken binnen de club te verdelen en gedaan te krijgen. En deze grote groep vrijwilligers is de kurk waar FIT Boys op drijft. Daarom worden deze personen één keer per jaar door het bestuur in het zonnetje gezet, zo ook op 21 april 2007:

Vrijwilligers in de watten gelegd.

Afgelopen zaterdag werden de vrijwilligers van FIT Boys door het hoofdbestuur in de watten gelegd. Voor al die vrijwillige uren die zij in de vereniging stoppen, kregen zij een gezellige doeavond aangeboden. Allereerst moest er gefietst worden, een puzzeltocht door Beilen. Diverse prominente leden van de vereniging werden bezocht en er moesten vragen beantwoord worden met name over FIT Boys. Na de fietstocht, die zo’n twee uur duurde, was er gezorgd voor de inwendige mens. Een barbecue tot in de puntjes verzorgd en DJ Douwe draaide de plaatjes. Later op de avond kwamen DJ Ruud en DJ Mark nog de feeststemming er in brengen. Het was een geslaagde en gezellige avond met dank aan de leden van het bestuur. Petje op.