Toegangscontrole Dutch TT 2022

20 februari 2022
de Webmaster

HHCombi en Fit Boys zijn evenals voorgaande jaren door het TT bestuur benaderd om tijdens de Dutch TT 2022 de toegangscontrole op het middenterrein (de paddock) te verzorgen. Dit jaar is de Dutch TT op donderdag 22, vrijdag 24, zaterdag 25 en zondag 26 juni 2022.

In deze tijd is door Corona alles anders en onzeker. Hoe het er precies uitziet eind juni is onbekend, maar we zullen ons zeker aan de dan geldende Corona-maatregelen houden. Dit maakt het nu al opgeven wel lastig, maar we moeten wel voorbereid zijn en willen de planning nu wel in orde maken om de TT en deze actie tot een succes te maken. We begrijpen dat sommigen terughoudend zullen zijn en anderen zich gewoon op zullen geven net als andere jaren. Wij hebben er alle vertrouwen in dat er goede omstandigheden zullen zijn waarin we onze vrijwilligerstaken kunnen uitvoeren.

Onze vereniging ontvangt een aanzienlijke vergoeding voor deze werkzaamheden, waardoor we de contributie laag kunnen houden. Het is belangrijk dat zich ook dit jaar voldoende vrijwilligers aanmelden. De minimumleeftijd is 18 jaar. Ook ouders, opa’s en oma’s van jeugdleden mogen meehelpen.

De werkzaamheden bestaan uit het controleren of bezoekers toegang hebben tot bepaalde ruimten en terreinen aan de hand van pasjes die deze bezoekers bij zich dragen. Hiervoor worden scanners gebruikt. Het werk is in principe ingedeeld in blokken van 4 uren en je werkt minimaal met twee personen op een post. Je kunt je ook voor meerdere blokken achtereen opgeven, dat heeft zelfs de voorkeur. De meeste inzet is nodig op vrijdag, zaterdag en zondag.

Je wordt goed verzorgd:

  • prima catering: voldoende eten en drinken de gehele dag
  • duidelijke instructie vooraf
  • een ongevallen- en aansprakelijkheidsverzekering
  • een shirt en jack  waarmee je duidelijk herkenbaar bent
  • een gratis toegangsbewijs voor de Superbike Race van 2022. Als je twee volledige dagen meewerkt, ontvang je een extra gratis toegangsbewijs voor de Superbike Race.

Om op tijd de planning rond te krijgen, is het nodig dat je je uiterlijk 21 maart a.s. aanmeldt. Dus geef je snel op, door bijgaand formulier in te leveren bij Albert Seubring of Jan Jaap Drogt.

Voor vragen of meer informatie kun je contact opnemen met Albert Seubring 06-53604408 of Jan Jaap Drogt 06-55958531 (tt@fitboys.nl)

De c.v.v. Fit Boys TT Commissie

Albert Seubring
Marten Oldersma
Jan Jaap Drogt
Sander Stegehuis