Topdag FIT Boys tijdens Europacup- en Mixtoernooi

28 december 2016
de Webmaster

De dag begon voor de jeugd van FIT Boys met het Autofirst Doornbos Europacuptoernooi en ’s avonds ging het dak er af in de Drenthehal tijdens en na het Mixtoernooi. Wat een gezelligheid en wat een feest! ’s ochtends en ’s middags speelden alle jeugdelftallen tot en met de JO17 (B-junioren) het Europacuptoernooi. Er werd gestreden om de eeuwige roem en de slagroomtaart. Wat hadden alle jeugdleden een plezier en wat is het dan mooi te zien dat de kids voetballen en de familie komt kijken en supporteren.

’s Avonds speelden de senioren veld/zaal/7×7 en de dames van de ST Beilen/FIT Boys een gezellig mixtoernooi. Wie er won weet niemand, maar het was vooral heel erg gezellig. Vervolgens ging het dak er af in de kantine van de Drenthehal. Martin Datema en Johan Boer presenteerden de welbekende loterij met leuke prijzen. Maar nieuw was het Rad van Fortuin gepresenteerd door Willem Siertsma geassisteerd door Allard Slofstra en Rik Oosterhuis. Martin presenteerde ruim 30 jaar de verloting op het mixtoernooi en kondigde aan nu te gaan stoppen. De zaal stond op en trakteerde Martin op een langdurend applaus. De opvolgers zijn ook bekend. Willem Siertsma praatte het Rad van Fortuin op onnavolgbare manier aan elkaar. De Drenthehal-kantine kwam met prijzen van Multimate, Combisport, Jumbo Mulder en Euroclean tot een kookpunt en sommige prijzen gingen per opbod weg. De opbrengst voor de FIT Boys Jeugdkas was enorm en de sfeer was tot in de late uurtjes uitstekend.

De plaatsing van FIT Boys 1 voor de kwartfinale van het Protos Weering Zaaltoernooi kwam ook nog ter sprake. Sponsor Stevens & Partners stelde voor de reis van en naar Nieuw Weerdinge een bus ter beschikking voor spelers en supporters. De kosten bedragen € 10,= per persoon. Opgave kan bij Ruud Seubring telefonisch op 06-55548508 of per mail ruudseubring@hotmail.com.

Het FIT Boys-feest in de Drenthehal ging tot in de kleine uurtjes door. Vrijdag reist de FIT Boys-familie af naar Nieuw Weerdinge om FIT Boys aan te moedigen in de strijd om een plek in de Halve Finales van het Protos Weering Zaalvoetbaltoernooi.

Het FIT Boys-feest in december en januari lijkt nooit op te houden…..