Trainers 2e en keeperstrainer tekenen contract

20 september 2017
de Webmaster

FIT Boys en de technische commissie van de club is maar wat blij en trots op het contract met 2e elftal trainers Tristan Haurissa en Arjan Schepel en keepertrainer Wim Vera. Voor het 2e elftal leidde de speurtocht naar een nieuwe trainer voor het seizoen 2017-2018 langs heel wat media en vacaturesites. Uiteindelijk lag de oplossing dichtbij binnen de vereniging. Arjan Schepel en Tristan Haurissa waren bereid om gezamenlijk de training te geven. Tristan neemt de coaching op zaterdag voor zijn rekening samen met leider Marten Oldersma.

Voor de keepers binnen FIT Boys is het ook belangrijk dat zij zich ontwikkelen. Naast plezier streeft FIT Boys en de technische commissie ook maximale ontwikkeling van alle (jeugd)spelers na, ieder op zijn of haar eigen niveau. FIT Boys heeft de jeugdopleiding al ruim 30 jaar prima op orde en zeer regelmatig breken jonge spelers door in de selectieteams van de senioren van FIT Boys. Ook de keepers binnen de vereniging komen bijna allemaal uit eigen geledingen. Belangrijk is dan een goede keepertrainer. In het verleden werd dit intern opgelost en gaven spelende keepers training aan de andere (jeugd)keepers. Vorig seizoen heeft FIT Boys echter een echte keepertrainer aangetrokken, Wim Vera. Wim heeft zijn sporen al verdiend in het keepersvak, was jarenlang zelf keeper en geeft ook al jaren keepertraining in Zuid-Drenthe. En nu dus ook bij FIT Boys en daar is de club en zijn keepers maar wat blij mee.

Een goede stap in de verdere ontwikkeling van de jeugd- en senioropleiding van FIT Boys. FIT Boys en de Technische Commissie wenst Arjan, Tristan en Wim heel veel succes en plezier bij de club toe.