Transfer D-day ten einde

15 juni 2023
de Webmaster

De stofwolken op de amateur transfer D-day zijn opgetrokken en we kunnen de schade opmaken. Er zijn enkele leuke transfers geweest op de FIT Boys-transfermarkt.

Binnenkomende transfers

Rick Koops

Van vv Beilen komt over Rick Koops. Hij speelde van 2014 tot en met 2017 bij FIT Boys en maakte daarna de overstap naar de buurman vv Beilen en heeft bij LTC in de topklasse gezaalvoetbald. Afgelopen seizoen maakte Rick geen deel uit van de 1e selectie van de buren en komend seizoen komt hij dus weer terug op het oude nest.

Paul Oostra

Paul speelt bij vv Beilen, maar gaat bij FIT Boys in de het 7×7 team 45+2 spelen. Hij maakt gebruik van de dubbele speelgerechtigdheid. Welkom Paul!

Jesse Oostenbrink

Jesse maakt ook de overstap van buurman vv Beilen en speelde in de JO8 en zal bij FIT Boys in de JO9 gaan spelen. Jesse, heel veel plezier bij onze club!

Leon Timmerman

Nieuw is ook Leon Timmerman, die in het verleden ook al bij FIT Boys speelde tussen 2012 en 2017, daarna nog bij De Weide heeft gespeeld en in het seizoen 2020-2021 ook al aansloot bij de 1e selectie.

Pascal Elzenaar

Pascal Elzenaar komt uit Assen en speelde bij Achilles’94 en gaat meetrainen met de 1e en 2e selectie.

LET OP: Alleen categorie A (bij FIT Boys het 1e en 2e) moet voor 15 juni 23:59 uur overschrijvingen. Andere senioren- en de jeugdteams dus niet (mits het jeugdteam geen hoofdklasse speelt). Dus de overige overschrijvingen naar FIT Boys kunnen ook na 15 juni nog gedaan worden.

Uitgaande transfers

Thom Vredevoort

Hij was jarenlang vaste waarde in het 2e elftal van FIT Boys, maar gaat nu zijn geluk beproeven bij Gruno. Thom, heel veel succes en plezier!

Jabet Redi

Jabet speelde in de jongste jeugd bij FIT Boys en is opgevallen bij de scouts van FC Emmen. Hij gaat volgend seizoen de overstap maken naar de BVO en wij wensen hem daar heel veel succes toe!